![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,358
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1621
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() MALZEMELER
3 adet ayıklanmış tavuk gögsü 2-3 adet orta boy havuç 2-3 adet yeşil biber 250 gr mantar soya sosu tuz karabiber 2-3 diş sarımsak zeytinyağı 3-4 kaşık nişasta HAZIRLANIŞI Tavukları şerit olarak uzun uzun doğrayın, nişastaya bulayın. (nişasta tavuğun suyunu salmasına engel oluyor) Yüksek ateşte içine bir miktar zeytinyağı koyduğunuz geniş bir tava içerisinde tavukları pişirin. Ayrı bir yerde şerit olarak doğranmış havuçları, biberleri ve ikiye bölünmüş mantarları kavurun. Tavuklarla karıştırıp üzerine soya sosu, sarımsak, yeterince tuz ve karabiber ekleyip bir kaç dakika daha tavada çevirin.
__________________
![]() Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|