www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-02-2009, 06:01 PM   #1
slipknot
ÇaKaL Üye

slipknot Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi : slipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond reputeslipknot has a reputation beyond repute
Varsayılan Biri İstanbul'dan aday

CNN TÜRK'te yayınlanan Ankara Kulisi programında Fikret Bila ve Murat Yetkin'in sorularını yanıtlayan CHP lideri Deniz Baykal, İstanbul için iki aday arasında değerlendirme yaptıklarını belirtti.

CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’in toplumda büyük bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Baykal, gelişmeleri not ettiklerini söyledi.

Baykal, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partisinin 2 başarılı ismi olarak değerlendirdiği CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ismi arasında bir seçim yapacakları yönünde güçlü bir sinyal verdi.

İZMİR ADAYI KOCAOĞLU

Baykal, İzmir için mevcut belediye başkanı Aziz Kocaoğlu ismi üzerinde bir tereddütleri olmadığını söyledi.

KOCAOĞLU: KONUYLA İLGİLİ BANA GELEN RESMİ BİR BİLGİ YOK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın adaylığına yönelik açıklamalarıyla ilgili kendisine gelen resmi bilgi olmadığını söyledi.

Kocaoğlu, “Ben de gelen haberleri izliyorum. Konuyla ilgili bana gelen resmi bilgi yok. Çalışmalarıma ilk günkü gibi devam ediyorum. Açıklama yapmayacağım” ifadelerine yer verdi.

'AKP GÖKÇEK İSMİNE MECBUR KALDI'

Vatandaşlardan, yerel seçimde oy kullanırken Deniz Feneri davasını akıllarından çıkarmamalarını isteyen Baykal, Melih Gökçek'in AKP'den yeniden Ankara için aday gösterilmesini de değerlendirdi.

"AKP nedense bir türlü telaffuz edilemedi, sancılı bir süreç yaşandı. Niçin bu oldu? Bu Ankara Belediye Başkanı ile ilgili bir tereddütün, sıkıntının AKP yönetimi tarafından da kabul edildiğini gösteriyor" diyen Baykal, AKP'nin Gökçek ismine "mecbur" kaldığını savundu.

Baykal, "Bu mecburiyet nedir. Bu neyi gösterir? AKP ve Başbakan, Gökçek'i aday göstermek istemedi ama buna mecbur kaldı. Melih Gökçek'i aday göstermek zorunda kaldı" dedi ve Ankara halkının AKP'nin kendi iç sıkıntısını göz önünde bulunduracağını kaydetti.

ESKİŞEHİR'DEN ADAY ÇIKARACAKLAR MI?

“Eskişehir'den aday çıkarıyor musunuz?” sorusu üzerine ise Baykal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in verdiği kararla CHP'nin desteğine ihtiyacı bulunmadığını ortaya koyduğunu savundu.

“Bunu üzüntüyle karşıladık” diyen Baykal, “Biz kendisine bir işbirliği ve muhtemel dayanışma konusunda en geniş olanakları sunduk. O da bunları çok iyi biliyor. Ama gelinen noktada 'CHP'ye ihtiyaç olmadan ben işimi hallederim havasında.' Bundan mutlu olduğumu söylemem Ama kararı kendisi almıştır. Söyleyecek bir şey yok” diye konuştu.

Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα ..
slipknot çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:31 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.