![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1638
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DİNDAR KADINLAR
Amerika'da koyu dindar dört kadın, bir yandan kahve içiyorlar, bir yandan sohbet ediyorlardı. Birinci kadın, oğlundan söz açtı; "Benim oğlum rahiptir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'peder' der." İkinci kadın da kendi oğlundan söz etti: "Benim oğlum ise papazdır" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine, 'Aziz Peder' der." Üçüncü kadın da oğluyla övündü: "Benim oğlum ise kardinaldir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'Yüce Aziz' der." Üç kadın oğullarıyla övünmelerini bitirdikten sonra, dördüncü kadını dinlemeye hazır olduklarını belirtmek için gözlerini ona diktiler, beklemeye başladılar. Fakat dördüncü kadın konuşmuyor, büyük bir keyifle kahvesini yudumluyordu... İlk üç kadın bir ağızdan sordular: "Ya senin oğlun?" dediler. "Sen de söz etsene oğlundan..." Dördüncü kadın, kahvesinden son yudumunu aldıktan sonra ağır ağır konuşarak oğlunu anlatmaya başladı: "Benim oğlum 1.85 boyunda, dalgalı siyah saçlı, ela gözlü, geniş omuzlu, atletik yapılı, son derece şık giyinen ve 29 yaşında olmasına karşın çok zengin bir kişidir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören tüm kadınlar birbirlerinin kulaklarına eğilirler ve 'AMAN TANRIM' derler".
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aman Tanrım Oyunun En Zor Boss'u 76Healer 1264Debuffer 1Warrior Kesemiyor..! | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 12:54 PM |
Aman tanrım... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 9 | 10-10-2006 07:52 PM |
Aman Tanrım Olamaz...Yok Boyle Bir Şey... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 3 | 09-09-2006 11:48 PM |
Aman Tanrım Olamaz Yok Boyle Bir Şey... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 11 | 07-26-2006 08:45 PM |
Nicole Neumann Aman Tanrım!!!Yok Böylesi Be Kardeşim... | KaRaYeL | Adult eski arşiv | 16 | 04-16-2006 11:32 PM |