www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Eğlence > Komik Şeyler > Komik Fıkralar > +18 Fıkralar

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-18-2009, 10:54 PM   #1
dexter
Daimi Üye

dexter Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 1084
İtibar Gücü: 1557
Rep Puanı : 3280
Rep Derecesi : dexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond reputedexter has a reputation beyond repute

Adamın bırı herkesı sıkermıs... onene kım gelırse gelsın... bır gun bıkar ve bıdaha yapmıcam dıye tovbe eder ve ordan tasınır ormana yasamını surdururmüş. bi gün 19/20 yasında bır kız hava yagmurlu ne yapıcagını sapıtır ve adamın evıne gelır kapıyı tıklar amca benı evıne alırmısın kalıcaq yerım yoq der ve adam kızım gel benden zarar gelmez sana der. kıza bır oda acar ve bsey yapmamaq ıcın kıza odayı kılıtle der. bır muhtet gectıkten snra kız korkar ve amca ben yanında yatabılırmıyım coq korktm tabı kızım benden zarar gelmez der ve gecenın bır yarısında kız adama dogru doner ve adam dayanamayıp kıtler malzemeyı kız baslar kahkaha atmaya adam meraqtan sorar neden guluyosn der.. kız ben seytanım senın tovbenı bozmaya geldim ve bozdum der.. Adam kahkaha Atmya baslar bu sefer kız sorar neden guluyosun dıye adamda 'bır sıkmedıgım seytan kaldıydı onuda sıktım der'' :nono:
dexter çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
cakal_74 (08-29-2009) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-26-2009, 01:44 PM   #2
bashqentli
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 88280
İtibar Gücü: 1165
Rep Puanı : 579
Rep Derecesi : bashqentli is a name known to allbashqentli is a name known to allbashqentli is a name known to allbashqentli is a name known to allbashqentli is a name known to allbashqentli is a name known to all

manyak
bashqentli çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2009, 02:49 PM   #3
biqboy
ÇaKaL Üye

biqboy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 88099
İtibar Gücü: 1431
Rep Puanı : 2914
Rep Derecesi : biqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond reputebiqboy has a reputation beyond repute

süperötesimanyaq bişi
Old 09-20-2009, 03:09 PM   #4
mortalwolf
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 82820
İtibar Gücü: 1197
Rep Puanı : 1270
Rep Derecesi : mortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud ofmortalwolf has much to be proud of

süpermiş
mortalwolf çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2009, 01:03 AM   #5
karaakartal2009
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 63903
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : karaakartal2009 is on a distinguished road

süperrrrrrrrrrrrrrrrr
karaakartal2009 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:54 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.