![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acemi! ! !
Unutulurmuş dediler ya! .. O zamanlar çocukluk işte, Platonik sipariş bayramlar Tescillenmemiş kaygılı umutlar vardı Ve karanlıkla uzayan rüyalar adama bakardı… Sonra kalakalmışlık yalnız başına bu şehirde İncitilmiş arzuların viraneliği hatıralarda Ismarlama hesaplar, Tek kişilik sahne oyunları! Şimdi her şey bir yürek ağrısı! ! ! Sürgülenmiş ve mıhlanmış kapı! Çaylaklık ve çömezlik; bir ilk işte, İşte fersiz geleceğin akıbeti; Kalemiz düştü ilkin Sonra atların nalları düşünce bir gül fırtınasında Ve vezir de esir edilince peşinen bir file Şahı devirmek bize kaldı! Acemilik işte, Gençliğimiz; pusatsız hovardalığın hazin nihayeti.. Şimdi her şey bir baş belası! ! ! Kendim gibiyim her daim Şiiri eskiden de severdim, Ben inşa ettim tüm çıkmaz sokakları Hep vuslat türkülerini damıttın aynalardan Çareler aradım aylarca bu diyarda Sonunda bir mim koyabildim hatıralara Mezara gömdüm eski- Ve siyah-beyaz fotoğrafları.. Acemilik kazası işte, Şimdi her şey nisan ayı Ve geriye dönüp baktığımda Tüm olup bitenler yapma kartpostal gibi buralarda, Senin çocuğundum ve ağırdım o zamanlar Şimdi bir şey o kadar uzak ki.. Emrah Seyfeli
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Hayat
Seni böyle severken toprakmı olacaktın O bembeyaz tenini kefenmi saracaktı Söylesene sevdiğim böylemi olacaktı Bu en güzel çağda sonmu bulacaktı Hani evlenecektik hayallerimiz vardı Acı haberinle ciğerim yandı Seni benden kara toprak öncemi aldı Dağ gibiydim yıkıldım Gönül ocağım söndü Titredi yüreğim o mahsun bakışınla Son nefesinde bile olamadım yanında Şarkımızı yazdırdım mezar taşına Sana değil birtanem benim isyanım Kadere şansıma kara bahtıma Gelinlik yerine kefenmi giyecektin Evinin yerine Kabiremi girecektin Alkanlar içinde canını verdin Azrail'e Aşkını dünyanı nasılda verdin Çaresizlik içinde boynum büküldü inan Dedim o ölemez Tüm sözleriniz yalan Dediler üzülme ölüm allah'ın emri Akıttığın göz yaşı onu getirmez geri Emrah Seyfeli
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Beni
Söyledim, söyleyebildim sonunda... 'Seni Seviyorum' demekten aciz dudaklarım Mutlulukla tanıştı ilk defa.. Affet beni.. Çok geç oldu belki ama İlk kez ta kalbimde hissettim önemini İlk kez sana söyledim sevgimi.. Affet beni burada olmamalıydı.. Bu kadar geç olmamalıydı.. Biliyorum yine kavuşacağız Çok geç olmayacak..Üstelik bu kez korkmayacağım 'Seni Seviyorum' demekten Bağıracağım hatta, haykıracağım.. Ağlamayacağım, ağlamayacağız.. Sarılacağız yine... Sonsuza kadar... Öyle özledim ki gülen gözlerini... 'Seni Seviyorum' derken Bak yine söylüyorum, 'Seni Seviyorum'... Emrah Seyfeli
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama
eller sever mutlu olur biz seversek günah mı olur? bizim kavuşmamız güç olur gurbet elde göz yaşlarım akar olur. dayanamam göz yaşına ağlama genç yaşta dayanamam acıya gurbet elde zormuş bir köşede ağlamak dayanamam göz yaşına ağlama Emrah Seyfeli
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama yüreğim
ağlama yüreğim ağlama gidenlerin ardından her uzanan eller geri çekilsede ağlama yüreğim bin bir çiçekler açsada kırlarda ağlama yüreğim gün batımı olsa da semalarda ağlama yüreğim gökyüzü yarılıp yağmurlar yağsada ağlama yüreğim ızdırap çekip vicdanınlada hesaplassan ağlama yüreğim kalbine kurşunlar yağdırsalarda ağlama yüreğim son nefesinde adını sayıklarsan ağlama yüreğim nemlensede gözlerin silenin olmasada ağlama yüreğim yıllardır çektiğin özlemini bahar gelmesede ağlama yüreğim son ziller çalsada aşkın deminde ağlama yüreğim göz ağlar kirpikler ıslansada ağlama yüreğim ağlama ağlamak çare değilmiş........... Emrah Seyfeli
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama anne
Eğer gurbette ölürsem genç yaşta Sakın ağlama olurmu anne Baykuşlar öter mezar taşıma Yollara bakıp ağlama anne Akıyor gözyaşların istiyor taşmak Merhamet olur istersin bakmak Mezar taşıma dertli yaz anne Sil gözyaşlarını çiğerimi dağlama anne Hasta düştüm tabib neylesin Bulunmaz carem tabib neylesin Kara topraklar üstümü örtsün Sevdiğim bağrına taş bassın ağlama anne Gurbette ölsem ağlayanım olmaz Ne ettim kadere bana gülmez Ecel başımda,hayalin karşımdan gitmez Kader bu faydasız ağlama anne Aşık emrah der bitmez çilelerim Dertli doğmuşum ben neyleyim Çile çekmek benimde kaderim Alın yazım böyleymiş sil göz yaşını ağlama anne Emrah Seyfeli
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyorum
Ağlıyorum Yanıyorum Yine bugün seni arıyorum Gelmiyorsun neden bana Ben sana ne yaptım Neden beni böyle üzersin Sen böyle yaralarken gönlümü Ben senin için her gece ağlıyorum Ağlıyorum Yanıyorum Yine seni seviyorum Yine seni unutamadım 13.03.2007/salı -21:30 Emrah Seyfeli
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlar
Gözlerim Sonsuza varmak istercesine Kapanır akşamları Ve bazen Sözlerim tükenir Kalınca bir başıma Yine akşamlar Neyin peşinde koştuk Yıllarca durmadan Neden,neden uzaklaştık Yaşamın anlamından Akşamlar beni bana bağlar Akşamlar derdimi yakarlar Akşamlar,bitmeyen akşamlar. ... Emrah Seyfeli
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al bu canı!
Utanmasam,şimdi bağıracağım, Yer yüzünü,arşa çıkaracağım, Asit olup,üstüne yağacağım, Yetkin varsa,al bu canı öyle git... Sakın anma,sen sevginin adını, Kaçırdın sevginin,tuzu tatını, Bir kafese koyduk,ulu zâd-ını, Elindeyse,al bu canı öyle git... Çıkmayasın,sevgide ki yoluma, Dolaşmasın gölgen,sağım soluma, Ölsemde koynunda,tutma salıma, Azrailsin,al bu canı öyle git... Mertlik midir,her şeyi çalıp kaçmak, Tabip saramıyor,yaralar açmak, Uzak durup,zehir zenberek saçmak, Kolay ise,al bu canı öyle git... Allah`ın emri mi,bukadar zulüm, Siyaha yüz tuttu,ak beyaz gülüm, Azrailsin,görevin yalnız ölüm, Emir varsa,al bu canı öyle git... Yaşadıkça karşında duracağım, Sille,tokat gönlüne vuracağım, Ettiğini,önüne koyacağım, Sıkıyorsa,al bu canı öyle git... Emrah Seyfeli
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alfabenin tanımlayamadığı üç harf? ? ?
Alfabenin anlamsızlığında üç harfti dilsizliğinin kilidi:A,Ş,K A…düşünde kanla yoğurur yitmişliğin harmanından elde ettiğin ununu… Ş…göğsünün kafesinde beslediğin çocuğa siyanür bir süt bırakır… K…gözlerinini hazametine ağlak bir yaşlı kadın gibi oturur… Yalancığın alamet-i farikasını yer dilimin eteklerinde pervasızca içlenen sözcüklerim…hazanın düşlerimi çalan yerinde yaldızlı yıldızlar gibi düşüyorum uykumun kirpiklerinde kırıldığı yere…gittiğinden beridir fesleğenleri suluyorum yeminle! …aç bırakmıyorum sokakta peşimize takılıpta gelen kediyi… Şeytanın sözcükleri bir gergef gibi işlediği lahzada içimde bir senliği ifşa ediyorum…kalemim muhterip bir yeniçeri oluyor yokluğunun katranına…kalemim her gidişine aklımın duvarlarına bir virgül atıyor,sözleri ebedi bir türkü gibi söyleniyor mukaddes hislerinin…hayat,yüzünü tasvip edemediğim bir kelime yığını bırakıyor ellerime,benliğime sığmıyor şeydalaşan bedenim…gözlerimin ab-ı hasretinde boğuluyorum…ya güldür…ya öldür…ağlatma sevgili! … Alfabenin tanımlayamadığı üç harfe diz çöküyor gözlerin,dilin geçmişin titrek sayfalarına soğuk bir demdeme gibi işliyor…vakitsiz bir mevsime düşüyor kuşlar,kırlangıçlar bir akbaba edasında içinde salınıyor…gelip dişlerimin arasına duruyor melankolik bir şarkı,adını tamamlayan harfleri literatürümden atıyorum…serçeler ağlayınca ölür,ben hiç gülmüyorum! … Hezimetinden kaçarsın istanbul´un ayakların karanfillere takılır..düşersin..yüzün bana kan´ar…ayrık otları çaresizliğinin en ücra köşelerini sarmıştır…yüzünü döndüğün aynaların kırık,içine konan sevinç kuşlarının dalları çürüktür…aşk,aklında bir kelebeğin ömründen daha kısadır… Şimalinde toprak yiyen bir çocuktur düşlerin,ab-ı haramı içtikçe içinde bir kaktüs gibi yeşerir…nereden baksan yalnızlık sanadır…gitmek,gidilenin içine bin adım yaklaşmak,bir asır onda oturmaktır…zaman gözlerinde pilli bir saat gibidir,ne vakit ağlasan durur…istanbul´un denizi suskunluğuna umman olur,gitmeyi tercih edersen eğer üç harf istanbul´a intihar kalır! … Alfabenin tanımsızlığında üç harfti gidişinin kilidi:A,Ş,K Gözlerime açılan kapıların kırıldı adımların içimde ucube bir çocuk edasında takırdıyor hadi aç karanlık kutularımı…! çıksın yarasa kanatlı gülüşlerim! bak gör! ,ağlamak ağır geliyor işte bedenime … gelişine bir fazla veriyorum üstü kalsın gidişinin…! Emrah Seyfeli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|