![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba
İnsanın ruhundan gelen sesi duyması İsyan eden diline gem vururmu acaba Her sıkıntı çekişte kaderine sövmesi Dertlerini azaltıp,bitirirmi acaba Bir acıdan geçerken diğer acı dağına Yüklemişim dertleri biçare omuzuma Hiç bir tat almadan, bak geldim otuzuma Bu dağları sırtımdan atarmıyım acaba Ey güzel görüntüsü gözler kamaştıran yer Kesilsede düşmeye mecali olmayan ser Ruhum yurdunu özler bana vatanımı ver Bu ruhumla dostuma varırmıyım acaba Bu halimle huzuru bulurmuyum acaba
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Af Ya YÂR
Ben sana zulm ettikçe sen ettin sabır Ben lanet okudum durdum sen ise hâyır Yaptığım kötülük meğer kendimeymiş Affeyle sevdiceğim kalbime buyur.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Gel
Gel artık bunca zaman beklettiğin yetmez mi Gel artık beni yiyip tükettiğin yetmez mi diye seslenmek istiyorum sana hatta sen gelene kadar bu cümlelerden başka kelam etmemeyi seni yanımda görene dek gel demek geçiyor içimden. Gel artık bitir gözlerimin esaretini Gel artık bitir dayanılmaz hasretini acılar deryasında yüzüyorum sen gideli her gün sizin mahalleden geçiyorum can kız gelmişsindir diye belki belkilerimin gerçek olmasını bekliyor senin yokluğunla yıkılsam da umudumu kaybetmiyorum. Gel artık dünyayı dar ettiğin yetmez mi Gel artık hayatımı zehr ettiğin yetmez mi senin yokluğunda hayatım zehirde olsa seni düşünerek yaşamak hoş geliyor her an hayalinle bile olmak bana mutluluk veriyor ama benim için gerçek mutluluk seni yanımda göreceğim andır sen gelmesen bile sevgilim ben bütünüyle senleyim seni senle de sensizde sevmekteyim.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş
Bir derdim var dermanım yok Gönül senin insafın yok Ateşlere düştü başım Gözüm ateş,yüzüm ateş Bitmez benim çilelerim Çeker kalbim sızılarım Ben Leylaya müptelayım Mecnun ateş,Bülent ateş Bülent yanar aşk narından Her nereye dönse ateş Göz yaşları sele döndü Yaşlar ateş,seller ateş
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başlangıç
Bitmeyen saplantılar Nefsin bitmek bilmez arzu ve hevaları Çalkalanıp duran bir gemi Fırtınanın ortasın da Fırtınanın bitmesini bekleyen biri Artık ben o insan olmak istemiyorum Ey nefsim ve şeytan sizi terk ediyorum Hayatı nizama sokmak için Nizam-ı İlahiye yürüyorum Teslim oluyorum ellerim sema da Geçmişi düşünmeden Hayata yeniden başlıyorum Elveda eski ben Merhaba yeni hayat merhaba aşk merhaba huzur...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Hatırla
Bir gün seni görmek için çırpınan gözlerim ansızın kapandığın da Beni hatırlarmısın Bir gün sensiz bir hiç olan bu fakırın Selasını minareden duyduğunda Benim için ağlar mısın Bir gün senin aşkınla yanan bu bedenim Musalla taşına konduğun da Bana gülümser misin Bir gün sana dokunmak isteyen ellerim Toprağın altında kaldığında Elini uzatırmısın Göz görse gönül sevse ne çıkar Yalancı aşkların ne anlamı var tanımam senden başka yar Sende beni tanırmısın Ben sensiz hiçim hiç bir şeyim Senin sevginsiz boşum avareyim Beni hayatta tutan tek şey Seni yanımda duyabilmek Bilinçsiz şuursuz hayallerimi Gerçek olmayan sevgilerimi Her yanımdan dökülen dertlerimi bir tek senle unutmaktayım Düzensiz güzelsiz günlerimi senle nizama koymaktayım Çok zaman olmayan duygularımı senle doruğa çıkarmaktayım Bir gün kavuşmayı hayal ederek Şu yalancı dünyaya katlanmaktayım Her an seni düşünerek Sensiz senle yaşamaktayım
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Dertli Bin Aşık
Gözler hep yaşlı kalpler kan revan Dertler çok ama bulunmaz derman Elimde sadece sen diye bir ferman Bin ağlar bir güler seni severim Deli gönül dertten usanmadın mı Bir vefasız kıza kapılmadın mı Hala akıllanıp uslanmadın mı Diye diye gezer seni severim Aşkın ateşiyle içim kavruldu Gönül nerden gidip sana vuruldu İsmin söylemekten dilim yoruldu Bir pişman bin değil seni severim.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gecenin
Bir gecenin yarısındayım yine yanlız yine boş, Gecenin güzelliğine kapıldım yine dertli yine sarhoş. Aşkı arıyorum gecenin içince, süzüle süzüle inerken yere Seni arıyorum kar tanelerinde yine beyaz yine hoş. Işık saçıyor hayalin, kararmış bedenime. Umutlanıp coşuyorum seninle kanatlanıp uçuyorum. Gözlerim gözlerinde mutlu dünya seninle dolu. Deseler mutluluk nedir sence sen derim hiç düşünmeden bütün kalbimle. sen benim; Tarif edemiyorum işte.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cile
Servet zamandı bizim için zamansızdık şu alemde, Kimseler anlamadı bizim derdimiz düşçük çileye olduk viran. Bazen kalmadı yaşama arzusu içimizde yaşadık yinede yaşabildiğimizce. Bezgin bir halde dolaştık çoğu kez dalgın dalgın dolandık yer yüzünde. Puslandırdık gözlerimizi fani alemde gülmeyi gözle bildik kalben unuttuk kipriklerimizden kan damladı yaş yerine. Bıktırdı bazen hayat kendinden Çile çile çile Yeter be...........
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dermansız Dert Olmaz
Dermansız dert olmaz arkadaşım Derman aradığın yeri bilirsen Dersen ki dermanı nereden bulacağım Elbetki o derdi sana verenden Gönüller huzura nasılmı erer Huzuru aramana bağlıdır Bir insan ki eğer Allah'ı sever Mevlam ona huzur yağdırır Kalpler gerçek aşkı nasılmı tadar Kalbi o aşk ile iyi yakarsan Bir kul sıratı nasılmı aşar Kuldan değil Yaratandan korkarsan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|