www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Spor > Galatasaray

Galatasaray Galatasaray ilgili herşey bu bölümde.

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-05-2009, 07:05 PM   #1
winstoon007
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 80278
İtibar Gücü: 1254
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : winstoon007 is on a distinguished road
Thumbs up Kaderiniz elinizde

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Florya’da antrenman öncesi yaptığı konuşmada futbolcularına uyarılarda bulundu.

Başkanımız Adnan Polat’ın, “Önümüzdeki 9 haftalık performans takımda bazı futbolcuların kaderini de belirleyecek” açıklamasından sonra Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Florya’da antrenman öncesi yaptığı konuşmada futbolcularına uyarılarda bulundu.

Korkmaz’ın, Gaziantep karşılaşması için “Dönüm maçımız olacak” yorumunu yaptıktan sonra, “Önümüzdeki 9 haftalık süreç ben dahil herkesin kaderini tayin edecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Genç teknik adamın toplantıda 9 maçta 27 puan almalarının zorunluluğuna dikkat çekerek, “Milli takımlardan sağlam dönmeniz beni sevindiriyor. Artık önümüze bakmak zorundayız. Önümüzde yeni bir sayfa açmak için fırsat var. Oynayan ve oynamayan bütün herkesin kenetlenerek hedefe odaklanmasını istiyorum. Gaziantepspor sahasında Fenerbahçe ve Trabzon’u yenerek kalitesini gösterdi. Bizi de yenmek istiyorlar, eğer şampiyon olmak istiyorsak, bu maçla birlikte galibiyet serisi başlatmalıyız” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:40 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.