![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 17 Ağustos
Bebeydi sevimiz Büyüttük,giydirdik,besledik. Yemyeşil bir örtü serdik üstüne Huzur.. dedik Ama.. Sensizlik 17 Ağustos gecesi Karabasan gibi çöktü üzerime Elveda bile diyemeden Bir yaşamı,bir seni Ve.. Bensiz seni toprağa gömdük. Yemyeşil örtü şimdi senin üzerinde Oysa sen benim sıcağımdın Hala sıcağımsın Isıt yeşil örtünle Gittiğin yeri Ergeç yanına geleceğim Bekle beni... Selma ve Ayhan anısına 17.8.1999 Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 22 Nisan Toplantısı İçin
Yüreklerini bildiklerim Yüzlerini göremediklerim Bugün yüreklerini yüzlerine giydirdim Siz çıktınız.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acıtma Beni Yaşam
Acıtma beni yaşam Koparma beni dalımdan Öyle hafif Öyle savunmasızım ki Bu gece Kayar ayağım buzdan Esen rüzgar Koparır beni dalımdan Esme be rüzgar Bu gece esme Efkarlıyım martılarım Hüzün yüklü bulutlarım Ağlamak isterim Ağlayamam Yüreğimin yükü var Aklımın doğrusu Yürüdüğüm yolun taşları Açtığım kapımın anahtarı Hep sen Sen işte Gelişlerin sevinç Gidişlerin yaş Dayan şimdi işte Dayan gidişlere.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ad koyma
Aşka ad koyma Gönlündekini dök ortaya Yalansız riyasız Sen gibi gel... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla Utanma
Ağla! ! Utanma, gözyaşının aktığından Aldırma sen, bakanlara Bu günü geride bırak Acınmışlara, kahrolmuşlara Gömme yüreğini. Sen ki, sevmeyi bilen Sen ki, deli aşık.. Gönlündekini görmeyene Senden değildir artık. Sana uzanan, elde Sana gelen, gönülde Beyaz rengi taşısın. Yüreğinin çoşma zamanı Bu geceyi geride bırak Seni kaybeden ağlasın.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Be İstanbullll
Ben göçümün 2. günündeyim, İstanbul büyü gibi. Aldı kollarına sanki, Sımsıkı sardı beni. Yine seni düşündüm, Ahh düşünmez olaydım. Yine yüreğimde sıcaklık, Yine sancılı *******im. Ve.. Yine sensizliğim düştü Yüreğime, Daha ne kadar sabahlayacak, Vee.. Daha ne kadar Kadehlerde tüketeceğim seni.. Düşünür,düşünmez, Uyanır, uyanmaz, Yine sen.. Ah be İstanbul gelmese miydim? Sen yine beni sevdalara saldın... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldın Çakıl Taşlarımı
Uyandım turuncu hüznümle bu sabah Aklımdaki senle ve sevginle Yastığına baktım boştu Döndüm sarıldım hayaline Martılara seslendim İstanbul a götürün beni Kokunu özledim, öpüşlerini En çok gözlerini Çocuk yüreğimle Sarıldım umuda Her şey senken evde Üstümde kokun kalmışken Sensizlik bir kez daha Vururken kıyılarımı Aldın çakıl taşlarımı Attın denizlere Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldırmıyorum
Günlerdir bir şarkıya asılı kaldı duygularım Çaldıkça, dinledikçe ben Efkarım artar, çoğalırım senle Ağır aksak oynamak isterim Sussa da dilim Kalemim yazar durmaksızın Denizdeki yelkenliler gibi Bir o yana, bir bu yana Savurur sensizliğin beni Yanımda olsaydın belki Dokunmazdı şarkılar bu kadar Sokaklarda yürüyorum, ağlıyorum Yüzüme bakanlar var Aldırmıyorum. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıştıramadın Beni
Gelişlerindeki sevincime, çoşkunluğuma Gidişlerindeki hüznüme, kahrolmuşluğuma Alıştıramadım hala yüreğimi Yine yağmur yüklü bulutlarım Yine her şarkıda sen! Kalemimden damlayan hüzünlerim Buz tutmuş ellerimden kayıp giderken İsyanım martı çığlığında Sevgimse, cehennem ateşi gibi yanmakta Ben hala divaneyken Seninle de, sensizken de Alışamam bu gelmelere, gitmelere Kal gitme! Kal gitme! Diye, haykırırken yüreğim Sessizliğe gömme beni Alıştıramadın işte! ! ! Alıştıramadın beni Sensizliğe... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anla Beni
Bilir misin ki? Sensizliklerim sancı Bilir misin ki? Sesin tabum Sensiz ne haldeyim Anla beni... Gelmesede resmin Duymasamda sesin Çağlasada gönlüm Seni seviyorum Anla beni... Aldırma girdaplara Bakma sen karanlık sabahlara Sen benim ışığımsın Anla beni... Boşver desem Yalan! Gelme desem Yalan! Öyle özledim ki tenini Her kadehte seni içer olduğumdan Kadeh düşmüyor elimden Anla beni.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|