![]() |
|
Dünya Ve Avrupa Dünya Ve Avrupa'dan spor haberleri bu bölümde.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3536
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ''94 milyon euro ederim!''
Hakkında herkes konuştu! Futbolun patronları bile "Bir futbolcuya bu kadar para ödenir mi?" diye sordu, tepki gösterdi! Ama Manchester United'dan rekor bir bedelle Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo, kendisi için ödenen paranın normal olduğunu söyledi.. Marca'ya açıklamalar yapan Ronaldo, "Herkesin görüşüne saygı duyuyorum fakat beni eleştirenlerle aynı fikirde değilim. Real Madrid bu kadar çok para ödediyse bunun nedeni beni istemeleridir. İyi oynamak için elimden gelen herşeyi yapacağım ve benim için ödedikleri paranın yerinde olduğunu kanıtlayacağım" dedi. Transferi için ödenen rakam için "adil bir fiyat" diyen Portekizli yıldız, "Eğer Real ve Manchester United bu miktarda anlaştılarsa, söylenecek başka bir şey yok. Büyük futbolcular için çok para harcamak gerekir ve eğer onları isterseniz, ödeme yapmak zorundasınız. Dünyadaki en pahalı futbolcu olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|