![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			 Valide sultan böreği  Malzemeler : 5 adet yufka 500 gr   soğan1 su bardağı süt 1 su bardağı soda 2 çay kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı ceviz 1 çorba kaşığı margarin 1 su bardağı ayçiçek yağı 2 adet yumurta Tuz karabiber çörek otu Yapılışı : Soğanları halka halka doğrayın   Tavada 2 çorba kaşığı su ile pişirin  Suyunu çekince bir çorba kaşığı margarin koyup, kavurun  Ateşten alın  İçine 1 su bardağı ceviz, 1 çay kaşığı kabartma tozu, tuz, karabiber koyup, karıştırın  Diğer bir kasede süt, soda, 1 çay kaşığı kabartma tozu, yumurta ve çiçekyagı'nı karıştırın  Yağlanmış tepsiye yufkayı yayın  Üzerine sütlü karışımdan gezdirin  2 yufkayi yaydiktan sonra araya soğanli harç koyup, üstünü yufka ile örtün  Sütlü karışımdan gezdirin  Yufkalar bitene kadar bu işlemi yapın  Üzerine çörek otu serpip 200 derecelik fırında pişirin  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |