![]() |
|
Galatasaray Galatasaray ilgili herşey bu bölümde. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın Futbol Akademisi projesi Rijkaard ve Neeskens'in imzası sonrasında farklı bir boyut kazandı ve Florya'da düğmeye basıldı.
Alt yapıda önce Ali Yavaş ile yolları ayıran Polat ve yönetimi, koodinatör Fatih İbradı'yı da yolladı. Türkiye'nin en başarılı alt yapısı olarak kabul edilen G.Saray alt yapısının eksikleri hakkında Başkan Polat'ın detaylı rapor hazırlattığı öğrenildi. Futbol Akademisi olarak yeniden yapılandıralacak alt yapıda oyuncu seçimi, fiziksel gelişiminin takibi, yemek düzeni ve idman programları Hollandalı uzmanlara teslim edilecek. "17 YIL EMEK VERDİM" Dünyanın en başarılı alt yapılarına sahip olan Ajax ve Barcelona'da çalışan Rijkaard ile konuyu görüşen yöneticiler, Ajax ve Hollanda Milli Takımı'nda görev yapmış tecrübeli bir ismi alt yapının başına getirecek. Alt yapı koordinatörlüğünden alınan Fatih İbradı ise Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Karar bana sözlü olarak tebliğ edildi. 17 yıldır Florya'da emek verdim. Yetiştirdiğimiz oyuncular ortada. Bu son benim için sürpriz oldu. Benim de söyleyeceklerim var ama kulübün yazılı resmi açıklamasını bekliyorum" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|