![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3943
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>BU MEKTUBU DİKKATLE OKUYUN, OKUTUN.
>> >>Merhaba Efendim. >> >>(DİYARBAKIR) Dicle Universitesi Öğrencisiyim. >>Adım ............ Bu mesajı olayları anlatmakta >>çaresiz kaldıgımız ıcın >>sıze yazıyorum. Çünkü Sesimizi korkmadan >>duyurabileceğimiz pek fazla insan >>kalmadı. >> >>Konuya gelince: 2 gündür Diyarbakır'da çıkan olayları >>az-çok duymuş ya da >>takip etmişsinizdir. Soruyorum Diyarbakır ili hangi >>ülkeye bağlı!? Hangi >>ülkenin sınırlarında?Bu Unv ye geleli yıllar oldu ama >>hemen hergün >>(abartısız)devlet aleyhıne,bölücübaşı terörist >>Abdullah öcalan lehine >>eylemler,forumlar yapılmasın, bildiriler okunmasın. >> >>Fakultelerin ortak bahcesinde satılan apo >>posterli,kurtce yazılı bölücü >>dergileri satılması da cabası...Tabi bunlara >>tuvaletlerdeki >>''Turk,Turkcu,Turkce giremez'' vs gibi sayısız >>yazıların varlığını da >>ekleyecek olursak varın siz durumun ciddiyetini >>düşünün. >> >>Ve ilginçtir bunları yapan sözüm ona öğrencilerin >>büyük kısmını cumle alem >>artık biliyor, tanıyor.Çoğu defalarca hapse girmiş, >>çıkmış kişiler ve unv >>yonetımınce (nasıl yonetımse artık) hıcbırsekılde >>cezalandırılmamış >>ınsanlar...ve son olaylarda da yine bu insanlar başı >>çekiyorlardı.Afedersiniz ama azdılar demek daha doğru >>gelecek sanırım. >> >>2 gündür Diyarbakır da şehir merkezinden tutun, >>Koşuyolu, Bağlar, >>Kuruçeşme ve daha birçok semtte birçeok noktada devlet >>aleyhıne gosterıler >>duzenlenıyor.Ne var canım bunlar doğal hali >>Diyarbakırın demeyin.Çünkü >>bunlar gösteri boyutunu aşmış durumda.Hıcbırseyı >>göstermeyen medya dahi >>sokaklarda polis-provokatör çatışmasını defalarca >>verdi (Bu sadece >>gösterilen kısım) Şehir şu an da ruh gibi.Emnıyet >>bınalarının camları >>inmiş,bankalar yakılmış,okullar,saglık >>ocakları,karakollar basılmış,otobus >>durakları darmadagın,yollardakı tabelalara kadar >>saldırılmış >>durumda.(Nasıl bir demokrasi arayışıdır ki >>devletimizin onlara sundugu bu >>ımkanlara saldıracak kadar küstahça!) >> >>Saat 20.00 sularında dışarı çıktım ve eski OHAL >>zamanındaki görüntüden pek >>de farklı bir görüntüye rastlayamadım.Sokaklarda >>sadece panzerler,emnıyet >>bırım elemanları ve ara ara catısan gosterıcıler >>var.Bır polisin uyarısı >>uzerıne hemen koşarcasına eve dönmek zorunda kaldık. >> >>Olayın bizi en üzen yanı ise bugun Kampuse sıçrayan >>olaylardı.Üniversite >>polisinin sehırde gorevde olmasını fırsat bılerek >>''şehit namırın,biji >>serok apo'' seklınde sloganlar eşliğinde YUZLERINDE >>MASKELERLE bir kısmı >>zaten belli olan ve onlara katılan pkk sempatizanları >>once Fen-Edeb/Diş >>Hekimliği Fakultelerinin ortak bahçesinde >>toplandılar.Sonra >>Fen-Edeb.Fak 'ni bastılar.Tehdıtler ve sloganlarla >>Butun ogrencıleri zor >>kullanarak dışarı cıkardılar.Daha sonra Bızım >>fakultemız olan Tıp >>fakultesine baskın yaptılar ve yıne aynı sekılde >>Derslıklerı ve >>Kutuphaneyı boşalttırdılar.Karsı koymayı denedıkse de >>1-2 ksının boyle >>kudurmuş bir grup karşısında ne kadar sözü geçer varın >>siz hesab >>edin...Mecburen çıktık.Ve sonra Diş Hek. ordan da >>mimarlık sırasıyla bütün >>fakülteleri boşalttırdılar ve hiçbirimiz derse >>giremedik. >>Çok sayıda arkadaşmız da magdur oldu ama kimsenın gücü >>yetmedi bunlara. >> >>Nereden curet edebılıyorlar bılmıyorum ama soyle bır >>tehdıt ekledıler '' >>yarın okula gelmeyeceksınız ! , gelenleri >>cezalandıracagız!'' şu an da >>bütün öğrenci arkadaşlarımız tedirgin ve korkmuş >>durumda. Okula >>gidemiyoruz.(Başkasının derdi nedir bilemem ama bizler >>okumak ıcın >>memleketlerımızden kalkıp buraya geldık ama durum işte >>yukarda anlattıgım >>gibiyken nasıl bunu başarabılecegız varın tahmin edin) >>Biz yarın yine de >>derse gidebilmeye çalışacağız ama sonuç ne olur >>kestiremiyoruz... >> >>Olay anında bazı tv kanallarını aramayı denedıkse de >>ılgınenen >> olmadı.Unıversıtedekı bu olaylardan su saat ıtıbarıyle >>hala hıcbır >>kanal,gazete vs yayın organı tek kelıme bıle söz >>etmedı.Bu nedenle sızlere >>basvurmayı daha uygun görduk. Lütfen,Allah rızası için >>bu cağrıyı >>duyun,duyurun. Burası neresi? Biz nasıl bir yerdeyiz? >>Biz de anlayalım >>milletimiz de anlasın. >>Demokrasi,kardeşlik palavrasını atanlarda görsün. >> >>Kımseyle bir zorumuz yok , bari Okuma hakkımıza mani >>olmasınlar. >> >>Lütfen!Turk gencleri olarak bizleri sokaklara dokulmek >>zorunda >>bırakmasınlar! İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ilkokul 1.sınıftaki kızın sewgilisine yazdığı duygu dolu mektubu okuyun ağlamayın:)) | Author41 | Komik Resimler | 6 | 11-02-2009 11:09 PM |
Aşk Mektubu XXX | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 08:13 PM |
Aşk Mektubu XXVI | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 08:13 PM |
Aşk Mektubu XX | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 08:12 PM |
Aşk Mektubu... | CLuber | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-06-2006 01:43 PM |