![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1637
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() KURTLAR VADİSİ SÖZLER
Kurtlar Vadisi 83. Bölüm: [Polat, Tilki Andrei'nin kendisine gönderdiği mesajı okur] Polat Alemdar: "Kendi uydurduğun bi yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur." Ve şöyle bitiyor: "Sen kimsin? İnsan mı? Papağan mı? [Tilki Andrei, İbrahim Ahıskalı'nın yanına gelir] Tilki Andrei: İstanbul'un hangi mevsimi güzel? İbrahim Ahıskalı: Baharı. Tilki Andrei: Ben kışı severim. Hertürlü pisliği örter. Bahar insanları miskinleştirir. ... Tilki Andrei: Hiçbir dönemde Türkiye'de anti-Amerikancılık bu kadar yüksek olmadı. Sen, bunu Rus sempatisine çeviremeyip, Moskova'yı mı suçluyorsun Ahıskalı? Tilki Andrei: Rusya'da derlerki; "Eğer bir adamla votka içmemişsen onunla asla düşman olma. Tilki Andrei: Şerefe. Kurtlar Vadisi 76. Bölüm: [Polat sakal traşı olmak için berber koltuğundadır] Polat Alemdar (içinden): Ne olduğum gibi görünebiliyorum, ne göründüğüm gibi olabiliyorum. [Berber traş yapmak için usturayı eline alır fakat endişelidir] Polat Alemdar: Korkacak birşey yok, ustura senin elinde. [Polat'ın ofisi] Güllü Erhan: Ben 3 numarayımda, arkadaşlar anlamamış olabilir, onlara bi deklare etsen abi, kafa karışıklığı olmasın. Memati: Aramızda numara yok Erhan. 1'in arkasında 0'ız. Abidin: Abi madem öyle sen niye aday olmadın? Tuncay Kantarcı: Bizim makamda mevkide gözümüz yok kardeşim. Her ne kadar Ziya bey tecrübeli olsada, bilhassa diplomasi konusunda eksiklerini kim tamamlayacak? Ben tamamlayacağım. Şunu unutma Abidin, ikinci adamlar daima birinci adamları yönetir. Abidin: Estağfurullah abi. Tuncay Kantarcı: Çap ister kardeşim yönetmek, çap. Kurtlar Vadisi 75. Bölüm: Doğu Eşrefoğlu: Karahanlı'yı baron yapanlar, Karahanlı'yı tarih yaptı. Doğu Eşrefoğlu: Bizim mahremimize giren onların mabedine de girer. Kurtlar Vadisi 74. Bölüm: Polat Alemdar: Bu devlet sırrını niye otuz yıl sonra Karahanlı ile paylaştın? Doğu Eşrefoğlu: Bu devlet sırrını niye söylediğim, devlet sırrı. Sen kimsin bana sırları soruyorsun? Elif Eylül: Nasıl bir şey yok? Canlı cenaze gibisin. Polat Alemdar: Canlı cenazeyim. Kurtlar Vadisi 73. Bölüm: Kılıç: Doğu Eşrefoğlu'nu tanıyor musun? Polat Alemdar: Tanıyorum. Kılıç: İyi. Git, öldür. Polat Alemdar: O kadar tanımıyorum. Nizamettin Güvenç: Dava konusu kapandı. Artık Elif Eylül ile husumetimiz yok. Bu kız önemli bir avukat olacak, eğer kabul ederse bizimle çalışmasını isterim. Bunu da sen sağlayacaksın. Canan: Kabul etmez. Nizamettin Güvenç: Avukatlığın birinci kaidesi insanları ikna etmektir avukat hanım. Kabul ettir. Kurtlar Vadisi 71. Bölüm: Samuel Vanunu : Bu ne kadar doğru, bu ne kadar adil tartışılır. Nizamettin Güvenç: Adalet, hakimlerce tartışılmaz, mahkumlarca tartışılır. Polat Alemdar: Nedim bey, sana Çeçenleri anlatmama gerek varmı? İplikçi Nedim : kuzum sen bilmiyorsun Put-in Çeçen out. Değil? Polat Alemdar: (Değil anlamında kaş-göz işareti yapar):matrix_emoticon_ii:
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
britneymadonna (04-18-2006), MUSTAFA (04-16-2006), sonnnefes (04-15-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KURTLAR VADİSİ mi SAĞIR ODA mı? | EcEcE | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-01-2007 05:32 PM |
KURTLAR VADİSİ-IRAK Replikleri :) | KaRaYeL | Yerli Diziler | 6 | 09-18-2006 10:19 PM |
Kurtlar Vadİsİ Kafa Kesme | SKYWALKER | Yerli Diziler | 11 | 08-12-2006 06:07 PM |
RtÜk'ten Kurtlar Vadİsİ TeŞekkÜrÜ.. | KaRaYeL | Yerli Diziler | 1 | 07-18-2006 02:37 AM |
Kurtlar Vadİsİ Irak Vİdeosu SÖmÜrÜn | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2006 10:00 PM |