![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3537
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kızıltan yaptığı açıklamada, Giresunspor deplasmanın zor geçeceğini bildiklerini, ancak amaçlarının puanlarla İzmir'e dönmek olduğunu belirterek, ''Biz daha önce zor deplasmanlardan puanla dönmesini bildik. Bu hafta da zor da olsa başarmak istiyoruz. Ben oyuncularıma inanıyorum. Futbolcularım, kalan 7 maçta bizim için gerekli puanları alacaktır. Sezon sonunda Bucaspor'dan kimsenin beklemediği, arzulanan hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız'' dedi.
Takımda Erman ve Berkay'ın talihsiz sakatlıklar yaşadıklarını ve sezonu kapattıklarını hatırlatan Kızıltan, bu oyuncuların yerlerine oynayacak isimlerin takıma gerekli katkıyı vereceğini kaydetti. Kızıltan, Karşıyaka'da teknik direktörlük görevine gelen Erdoğan Arıca ile futbolculuk döneminde birlikte oynadıklarını, ayrıca teknik direktörlük döneminde de Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor takımlarında birlikte çalıştıklarını belirterek, ''Çok değerli ve deneyimli teknik adam olan Erdoğan Arıca'ya başarılar diliyorum'' diye konuştu. Ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan karşılaşmayı Bucaspor, 1-0 galip tamamlamıştı. Bucaspor'da sarı kart sınırında bulunan İzzet, Mehmet Batdal, Murat Karakoç, Serkan, Yunus ve Zafer sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Karşıyaka maçında forma giyemeyecek. Giresun Atatürk Stadı'nda 28 Mart Pazar günü saat 14.30'da oynanacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|