![]() |
|
Program Download ve Tanıtım Bu bölümde beğendiğiniz programları tanıtabilir ve download linklerini verebilirsiniz.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 23
İtibar Gücü: 1481
Rep Puanı : 155
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sürüm : 7.0
Boyut : 1.3 MB Kullanım İzni : Demo Dil : İngilizce İşletim Sistemi : Windows(Tümü) Üretici Firma : Unreal Streaming Technology Eklenme Tarihi : 24.03.2010 Unreal Media Server, Windows platformları için medya dağıtım sistemidir. LAN ve Internet üzerinden multimedya görüntüleri aktarabileceğiniz mükemmel bir programdır. Microsoft DirectX dosya biçimlerini; AVI, MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, MPA, WMV, WMA, ASF, MP3, QuickTime ile Diğer dosya biçimlerini ve sıkıştırma türlerini DivX, Xvid, VP6, MP4, AC3, H.264 gibi codec ve ek yüklemeleri destekler. Programın desteklediği medya kaynakları şunlardır: USB / FireWire dijital kameralar, IP ağ kameralar, mikrofonlar, TV tuner kartları, analog video kaynakları Grafik kartı (analog kamera veya TV) , video yakalama kartı veya DirectShow arabirimini destekleyen donanım kodlayıcı bağlı cihazlar. Unreal Media Server 15'e kadar eşzamanlı istemci bağlantıları için ücretsizdir. Burada...................
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|