![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 17 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 6828
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Değil Mi (Gel Bana Küfretme)
Gel bana küfretme bak beni dinle Senin yüreğinde dert var değil mi? Dinledikten sonra vur hançerinle Ölülere bir yurt var değil mi? Değil mi? Değil mi? Böyle değil mi? Savcı, Hakim, Paşa, Vali insandır Hamal, İşçi, Memur, Çifçi insandır Tabiat sırrının da dili insandır Sanki görülmeyen erk var değil mi? Değil mi? Değil mi? Söyle değil mi? Kapitalist, sosyalist, komünist inan İnsandan başkası yalandır yalan Doğarken var mıydı gavur-müslüman? Ayırt sende gavur-müslim-Kürt var değil mi? Değil mi? Değil mi? Öyle değil mi? Avrupa, İspanyol yurdun eseri Müslüman değilse hiçbir serseri Onu sen mi yaptın beri gel beri Sanki sende mühürlü kart var değil mi? Değil mi? Değil mi? Söyle değil mi? Bilmem ne imiş bu Alevi-Sünni Bana vız geliyor perili cinli Madem ki kardeşiz gel gelme kinli Yumuşağın sonunda sert var değil mi? Değil mi? Değil mi? Böyle değil mi? Mezhepsel kavgalar bundan değil mi? Mahzuni Şerifim bitsin ayrımlar Savaşta, kavgada ölmesin canlar Barış gelsin tüm birleşsin insanlar Ayrımlar ırklar, sınırlar var değil mi Değil mi? Değil mi? Böyle değil mi Silahlar, bombalar bundan değil mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylaşım içn saol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mahsuni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:20 PM |
Atatürk Düşmanlarına Güzel Bir Şiir..... | İLTERİSKAGAN | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-03-2007 06:04 PM |
Bir Kaç Güzel şiir | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 6 | 12-06-2006 07:43 PM |
dinimizin güzelliklerini çok güzel özetleyen bir hadis'i şerif | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 08-27-2006 11:04 PM |
Bi şiir bu kadar mı güzel ve içten yazılır | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 9 | 06-20-2006 10:36 PM |