![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1724
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -Hani su meshur dörtlu vardirya...Bir İngiliz, bir Fransiz,bir Amerikali
bir Turk..İşte bu defa onlarin esleri bir araya gelmis once İngiliz hatun baslamis anlatmaya: - Benim esim oyle romantiktir ki her sabah eline bir gul alir o gulu tum vucudumda gezdirerek beni uyandirir. Amerikali atlamis hemen: - Aaa benim esimde cok romantiktir. Sabah ayak ucumuzdaki pencereyi acar hafif ruzgar ayaklarimdan baslayip tum vucudumu gezerek beni uyandirir ve esim mutlaka basucuma bir cicek birakmis olur. Fransiz gulumsemis kendinden emin: -Bunlar da ne ki benim esim her sabah ayaklarimdan baslayip tum vucudumu ve en son da dudaklarimi operek uyandirir beni, ben her sabah mutlulugun doruklarinda uyanirim. Sira Turk hatuna gelince o saskin saskin digerlerine bakmis ve demis ki: -Ben oyle ******luklardan anlamam çişim gelir uyanirim....
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
edirnenin meshur videosu imis!izleyip gorelim! | davidvi | Türk Gizli Çekim | 0 | 01-11-2010 12:11 AM |
Meshur Almanci Hatun Amimi Yalaaaa | Mp4cu | Tıkla İzle Filmler | 0 | 09-13-2009 11:28 PM |
Nazilliden Meshur Çift | nonamez | Adult eski arşiv | 1 | 11-18-2008 01:14 AM |
meshur seyler | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-07-2006 12:44 AM |