www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-20-2006, 10:47 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute
Exclamation Winamp İle Dinlediğiniz Müzik MsN'de Gözüksün + Karşı Tarafa Dinletin

-Winampta ne dinliyorsanız messengerınızda gözüksün istiyorsanız aşağıdaki linkten programı indirin ve kurun.
2-Programı kurarken messengerınız kapalı olmalıdır.
3-Programı kurduktan sonra Messengerınızı açın ve isminizin altında Kişisel bir ileti yazın diye bir boşluk var oraya tıklayın ve "Ne Dinliyorum" Özelliğini Aç yazısını tıklayın.
06.10.2005 Link Yenilenmiştir
Buraya Tıklayın Programı İndirin

Ön İzleme

1-Ekranınızdaki saatin yanındaki kolon(ses denetimi) simgesıni ıkı kez tıklayıp ayar panelini acın.
2-Panelın ust kısmında 'seceneklerı ve sonrada özellikleri' tıklayın

3-Açılan menüde 'çalma' seçili olarak geliyor 'kaydetme' seçerek tamamı tıklıyoruz

4-Kontrol panelı ayarları degısecek ve microfon secılı vazıyettte açılıyor
sız bunu 'stereo Karıştırıcı' veya 'Dalga Karıştırıcısı' olarak degişip paneli kapatın.

5-Şimdi messengerınızda olayı test etmek için mp3 açın çalmaya başlasın ve messengerdan 'araclar-Ses ve Görüntü kurulumunu secın'

6-Ses ve Görüntü kurulumunu iki kere ileriyi tıklayara geçiyoruz Mikrofon Ses Düzeyi kısmının yanındaki boşluğun müzik çalarken renkli bir hareketlenme olduğu görülür. Bundan sonra ileri ve Son diyerek işlemi bitiriyoruzaha sonra müzik dinletmek istediğimiz arkadaşımıza messengerdan mesaj yazdığımız pencereyi açıp üstteki menülerden Ses daveti yapıyoruz.

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
cozaar (04-25-2006), karakartal35 (10-09-2006), nike46 (04-21-2006), parize (07-08-2006), Prenses1 (04-27-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 04-21-2006, 02:53 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

saolsın kankaaa
Old 04-23-2006, 07:55 PM   #3
CLuber
ÇaKaL Üye

CLuber Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1748
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi : CLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond repute

EyWallah Kanka Büyüksün...
Old 04-23-2006, 08:05 PM   #4
CLuber
ÇaKaL Üye

CLuber Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1748
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi : CLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond repute

Ya Kanka Yardım Et...

Media Playerda Ne Güzel Çalışıyodu Wınampa Geçtim Olmadı Şarkıları Göstermiyo .... Msnda Kapattım Kurarken...
Old 04-24-2006, 05:45 PM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen emirhan078
Ya Kanka Yardım Et...

Media Playerda Ne Güzel Çalışıyodu Wınampa Geçtim Olmadı Şarkıları Göstermiyo .... Msnda Kapattım Kurarken...
yukarıdakileri yap oluyor dikkati oku kaçırdığın bişey vardır programı kurarken msn kapalı olacak buna dikkat et ...saygılar

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-27-2006, 12:13 AM   #6
CollαтєяαL™
Forum Aşığı

CollαтєяαL™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 202
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3276
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi : CollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond reputeCollαтєяαL™ has a reputation beyond repute

eyw,, kanka
CollαтєяαL™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-27-2006, 12:18 AM   #7
aLeMDaR
Guest

Üye No:

paylaşım için saol kanka
Old 04-27-2006, 12:31 AM   #8
Prenses1
Yeni Üye

Prenses1 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 11379
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Prenses1 is on a distinguished road

teşekkürler arkadaş.
Prenses1 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-02-2006, 11:35 PM   #9
barangencal
Banned

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 17873
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : barangencal is on a distinguished roadbarangencal is on a distinguished road

arkadaşlar winampta çaldığımı görüyorum ama ses ayrarlarında giden dalga diye birşey yokk lütfen yardım edinn
barangencal çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 11-15-2006, 06:45 PM   #10
qarizma
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 648
Üye No: 18465
İtibar Gücü: 1597
Rep Puanı : 4494
Rep Derecesi : qarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond reputeqarizma has a reputation beyond repute

paylasım için saolda media player de olmuo mu bu dediiğin bide bende media player den ne dinliyorum özeliğini aç tıkladığımda bana şöle bi yazı cıkıo:msn mesanger da bi sorun ver gibi görünü lütfen adminasöttör olarak acın ve onarın. napmak gerekio yapmam gerekeni nasıl yapa bilirm
şimdiden tşkler...
qarizma çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı