![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2028
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DÜNYA KUPASINDA Genelev reklamı ortalığı karıştırdı
Dünya Kupası'na hazırlanan Almanya'da ülkenin ünlü genelev Pascha'nın verdiği dev ilanda, ortalığı karıştırdı. İran ve Suudi Arabistan, ilanda bayraklarının yer almasına kızıp genelevi tehdit edince bayraklar siyah boyayla kapatıldı. Almanya'da Haziran ayında başlayacak Dünya Kupası öncesi, ülkede futbol heyecanı doruk noktasına çıktı. Ülke futbol şölenine hazırlanırken, Berlin'in ünlü genelevi 'Pascha' da duvarlara dev ilanlar verdi. 24 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki ilan kupaya katılan İran ve Suudi Arabistan'ı kızdırdı. Seksi giyimli bir kadın resminin bulunduğu ilanda kupaya katılan 32 ülkenin bayraklarına da yer verildi. Ancak bayrakların ilanda yer almasına Araplar çok kızdı. Suudi Arabistan ve İranlılar 'genelev afişinde bayrak bulunmasının dini duyguları rencide ettiğini' söyleyerek, ilandan bayrakların çıkarılmasını talep etti. Reuters Haber Ajansı'na konuşan genelev çalışanlarından biri, "Bazı kişiler geldi ve bayrakları silmemizi istedi. Sonra da tehditler savurmaya başladılar. Yönetim de rezalet çıkmaması için Suudi Arabistan ve İran bayraklarını siyaha boyadı" dedi. http://www.milliyet.com.tr/2006/04/25/son/sonyas06.asp
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şahika Ortalığı Karıştırdı/11.10 | D@!?l<_@NG€L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 10:49 AM |
Yamak Ortalığı Karıştırdı/16 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 09:51 AM |
05/30/07 - Kayahan ortalığı karıştırdı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-30-2007 09:21 AM |
Moggi ortalığı karıştırdı | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-13-2006 11:00 AM |