![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1795
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sigara odası nerede?
-abi ileri bak mı diyo elleri bırak mı diyo? -bunun adı kemer değildi neydi? - komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım. - komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. - ama komtanım... - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. - emredersiniz komutanım. -komutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim -söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün... -??? -komutanım yemeklere şap katılıyor mu? -koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak. -komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? -paris güzeldir bu mevsimde..! komtan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? komtan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? a3: komtanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok. sana soruyomuyum? başka? a4: komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? komtan: arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir. bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz. şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır. başka? a5: komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo. komtan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? a6: komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. komtan:arkadaşım savaşta bok yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. sstirahat et! bölük: sool !
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehit askerlerin isimleri belirlendi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-02-2008 10:56 PM |
Askerlerin Çankaya pozisyonu 06 Eylül 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-06-2007 02:20 PM |
acemi askerlerin sordukları sorular :D | ***murat*** | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-14-2007 08:41 PM |
aTaTüRK'e PaRoLa SoRDuĞu GüNü uNuTaMıYoR ! | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-25-2006 05:16 PM |
Acemi Askerlerden Bomba Sorular :))))) | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 8 | 04-25-2006 02:51 AM |