![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2028
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>Albay, binbaþýya :
>>-Yarýn güneþ tutulacak. Bu her zaman görülen bir þey deðildir. >>Erleri talim elbiseleri ile talim meydanýna getirin de olayý >>görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi >>verecegim. Þayet yaðmur yaðarsa, tabii bir þey göremeyiz .O zaman >>erleri, üstü kapalý talimgaha götürürsün. >>Binbaþý, yüzbaþýya : >>-Albayýn emri ile yarýn sabah saat dokuzda güneþ tutulacak. Bu her >>zaman görülen bir olay deðildir. Þayet hava kapalý olursa bir þey >>görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalý talimgahta gerekli >>talim elbisesiyle yapýlacaktýr. >>Yüzbaþý, teðmene : >>-Albayýn emri ile yarýn sabah dokuzda talim elbisesi ile güneþ >>tutulmasýnýn açýlýþ merasimi yapýlacaktýr. Þayet yaðmur yaðarsa ki >>bu durum pek görülen bir olay deðildir, Albay kapalý talimgahta >>gerekli bilgiyi verecektir. Teðmen, baþçavuþa : >>-Yarýn sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay >>tutulacak. Kapalý talimgahta yaðmur yaðarsa, alayýn meydanýnda >>manevra yapýlacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay deðildir. >>Basçavuþ, askere : >>-Yarýn sabah saat dokuzda kapalý talimgahta Albayý tutacaðýz. Sabah >>hepiniz talim techizat ile hazýr olun. >>Askerler kendi aralarýnda : >>-Yarýn sabah bizim basçavus Albayý tutuklayacakmýþ
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1937
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Haaha süprer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 105 Thanked 961 Times in 192 Posts
Üye No: 8550
İtibar Gücü: 2573
Rep Puanı : 60857
Rep Derecesi :
|
![]() harika yaw cok guldum eline saglik
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() süpersin kardeş tşkler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Umarız emir-komuta içinde yazılmamıştır | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 06-21-2009 10:55 AM |
Askerde tanışan iki arkadaş | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 01:16 AM |
mario askerde oyunu | Tilki_Andre | Oyun Download | 14 | 10-06-2007 05:24 AM |
kayserili askerde | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-20-2007 11:04 PM |
Zico'dan Tur İÇİn 5 Emİr!.. | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-22-2006 05:15 PM |