![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Genç Murat'ın Milli Takım gururu
A Milli Futbol Takımı ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un genç yıldızı Murat Ocak, Almanya'da mili takım kampında DHA'ya konuştu. Bir çok Süper Lig takımından transfer teklifi aldığını söyleyen Murat, milli takımda kalıcı olmak istediğini de sözlerine ekledi. Kendisini milli takıma çağıran Fatih Terim'e minnettar olduğunu ifade eden Murat Ocak, "Ben buraya kalıcı olmaya geldim. Fatih hocam bana güvendi ve forma verdi. Bende onun yüzün kara çıkarmayacağım" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 3 yıl daha sözleşmesi olduğunu vurgulayan genç yıldız, "Takımımla 3 sezon daha sözleşme var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynamaktan mutluyum. Bir çok Süper lig takımından teklif aldım. İstanbul'a gittiğimde bu teklifleri değerlendireceğim. Milli takım benim için çok şeyi değiştirdi. Hayırlısıyla şu kampı bir atlatalım, transfer tekliflerini değerlendireceğim" diye konuştu. Milli takım kampının herşeyi ile çok yararlı geçtiğini söyleyen Murat Ocak, "Milli takım kampına geldiğim ilk akşam yemek için salona inmiştim. Bir baktım ki televizyonda gördüğüm futbolcuların hepsi orada. Kendi kendime nereye geldim dedim. Rüştü abiyi çok severdim. Odamda posterleri vardı. Burada herkes bana yardımcı oluyor. Birde Fatih Terim gibi gerçekten tartışılmayacak bir hocamız var. Onunla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Herkes bu takıma güvensin. Bu takımın yüzde 90 başarılı olacağını düşünüyorum" diye konuştu. Şuana kadar 3 sezondur stoper oynadığını belirten genç futbolcu, "Kendi takımımda 3 sezondur stoper oynuyorum. Sadece bir kaç hazırlık maçında sol kanatta oynadı. Fatih hocam beni burada izledikten sonra sol kanatta oynayacağımı söyledi. Kendimi sol kanata daha uygun görüyorum. Hocama da bu yüzden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uğur'un Milli gururu! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 03:01 PM |
Uğur'un milli gururu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 08:09 PM |
Genç Milli Takım Sırbistan'a gitti | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2007 02:08 PM |
Genç Milli Takım, Rusya'yı Devirdi | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2007 09:55 AM |
Yıldız Milli Takım: 74 Darüşşafaka Genç Tk.: 76 | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-08-2006 08:37 PM |