![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1590
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Dileğim
Bensizliği hissettiğinde Burnunda tüttüğümde hani, Anılarımız yakarken içini, derinden; Ya da özlemimden daralır gibi olduğunda yüreğin, Gecenin bir vakti, Karanlıklara teslim olma birden... Düşünme; Başını kaldır, Hüzünden bulutlanmış gözlerini sil, Yıldızlara sor beni... Bilirsin, yıldızlar yalan söylemez, Dardaysam da, vardaysam da, Söylerler sana halipürmelallimi... Yanıtını almak istersen yıldızların, Kulağını göklerden gelecek efsunlu sözlere dik; Oralardan yankılanır adım, bilki... Ve çare olmazsa bu bekleyiş, Vazgeçme, Kalbinin sesini dinle, Oradan seslenirim, inan ki... Ve gecenin bir vaktinde, Yanında olmamı istersen; içten, Gönülden, Ve bir an yüzümü görmek istersen, Karanlıklarda yittiğim gelmesin aklına, Hiç düşünme, Yıldızlarda ara beni... Gözlerin kamaşır gibi olur bir an; Göklere saçılmış parıltılardan, Şaşırma sakın, hangisi olduğuma, Sen bak, yeter ki, Sana göz kırpacağım bir an göklerden; İnanki... Bir yıldız kayarsa, gözlerinin önünden, Sevinmişimdir, Sen de sevin, gülümse; Sana el sallıyorumdur o an. Yanında olmamı istersen, Rüzgarların sesini dinle, Usul usul esmekteyim; Anlarsın, Kulak ver yeterki.... Öpmek istersen beni, Dudaklarının tuzundayım, Okşamak istersen, Ellerinin sıcaklığındayım, ne yalan. Öp, okşa tereddütsüz... Ve benim olmak istersen gecenin bir vakti, Karşı konulmaz bir arzu olmuş, Yakıyorsam ateş gibi tenini, Sakın, vazgeçme; Beni an, adımı mırıldan yeter; Kalbinin derinlerinde bir yerdeyim, Kıldan ince damarlarının Gölgesinde gizlenmekteyim, Duyarım mutlaka sesini... Kulak vermemezlik edemem, O arzuya Hiç üzülme sakın; Kalbinde bir çarpıntı olur; Göğüs kafesine küt küt vururum; Hissettiririm kendimi; İnan ki.
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2065
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
|
![]() eline yüregine saglık.Paylasımın için saol
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yıldızlara yoğun bakım | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 04:58 PM |
Yıldızlara baktırdım fallara çıkmıyorsun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 04:54 PM |
Yıldızlara Bak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 05:33 PM |
2006 bazı yıldızlara yaramadı... | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-27-2006 11:28 PM |
yıldızlara devam | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-08-2006 10:31 PM |