![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sana Ne Yaptılar
O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Bir bıçağın ağzında yürür gibiydin Demirlerin soğukluğu soluk dudaklarında Gözlerinde karanlığı dar hücrelerin Seni görür görmez özgürlüğümden utandım Söyle ne içersin, çay mı kahve mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Saçların uzundu, omuzlarına akardı Gönlümüz şenlenirdi sarışınlığından Onlar mı kestiler, sen mi kısalttın Gülerdin, içimize aylar doğardı Görünmez dağların arkasından Eski gülümsemeni beyhude aradım O sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Bir çay içer misin, yoksa kahve mi Kibritim yok, demek cigaraya başladın Ellerin de titriyor, bir şeyin mi var Böyle bir kız değildin sen eskiden Sana ne yaptılar, sana ne yaptılar? Kirpiklerin ıslanıyor durup dururken O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Attila İlhan
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Attila İlhan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 21 | 08-12-2007 06:17 PM |
Nasıl Bir Sevdaysa... (Attila İlhan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-08-2006 12:16 PM |
Maria Missakian (Attila İlhan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-04-2006 08:23 PM |
Ölmek Yasak (Attila İlhan) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-03-2006 05:13 PM |
Bence Malumdur (Attila İlhan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-03-2006 08:18 AM |