![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Assk Çizgisi Bütün yollar aşktan geçiyor, görüyor musun? Bir aşk çizgisi var her şeyden öte O çizgiden başka bütün çizgiler Aşkı tüketmede Kimi dik çizgilerin kimi paralel Eğri büğrüsü, düzgünü, kalını, incesi Ve bir gün sarıyor bütün çizgileri Ölüm çizgisi Bense hep seni çiziyorum kağıtlara, duvarlara Yeşillerle, morlarla, mavilerle Resmini yapıp adını yazıyorum Renk renk çizgilerle Tut ki iki noktayız birbirinden uzak Bir çizgiyle aramızı birleştiriyorum Sonra bir ev yaparak çizgilerden İçine seni yerleştiriyorum Başlıyoruz geometrik yaşamlara Nokta nokta, şekil şekil Ve bir tek çizgi oluyoruz seninle, mutlu Öbür çizgiler umurumuzda değil Her düşünce aşka teğet geçiyor Tanığı çizgiler var olduğumuzun Bir aşk çizgisi var her şeyden önce Bütün yollar aşktan geçiyor, görüyor musun? Ümit Yaşar Oğuzcan
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() güzel şiir kanka saol
|
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 141 Times in 57 Posts
Üye No: 3682
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7447
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() cok güzel emegine saglik.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mektup (Ümit Yaşar Oğuzcan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-08-2006 01:36 PM |
Ötesi Yok (Ümit Yaşar Oğuzcan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-07-2006 08:10 PM |
Assk sairi Ümit (Yaşar Oğuzcan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-07-2006 07:54 PM |
Bir Çıkmaz Sokakta( Ümit Yaşar Oğuzcan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-07-2006 07:21 PM |
Siyah Mermer İssleyenler (Ümit Yaşar Oğuzcan ) | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-04-2006 08:26 PM |