![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 22 Thanked 38 Times in 13 Posts
Üye No: 14811
İtibar Gücü: 1440
Rep Puanı : 1962
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İŞTE GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİREN 'KURT ADAM'
VÜCUDUNUN yüzde 97’si kılla kaplı olan Meksikalı Danny Ramos, İspanya’da katıldığı bir TV şovund VÜCUDUNUN yüzde 97’si kılla kaplı olan Meksikalı Danny Ramos, İspanya’da katıldığı bir TV şovunda kendisini görenleri şaşkına çevirdi. Antenna televizyonunda yayınlanan programa konuk olan 36 yaşındaki Danny Ramos’un vücudunun neredeyse tamamı, tıp dilinde ’hipertrikoz’ olarak bilinen hastalık nedeniyle, kılla kaplı. 18 çocuklu bir aileden gelen Ramos’un sülalesi 5 nesildir bu hastalıkla mücadele ediyor. Vücudun büyük bir bölümünün kılla kaplanmasına neden olan bu hastalıkta, sadece avuçiçi ve ayak tabanları tüylenmiyor. Hastalığının sadece ailedeki erkeklerde görüldüğünü söyleyen Ramos, hastalığından dolayı bir süre sirkte çalışmak zorunda kaldığını belirtti. ’Kurt adam’ olarak ün yapan Ramos, "Bu şekilde yaşamaya alıştım. Hayatımı şov dünyasında geçirmekten de memnunum. Tek sorunum plajda güneşlenirken insanların acayip gözlerle bana bakması" dedi. Programa katılanlar kurt adamı şaşkın gözlerler izlerken, İspanyol televizyonunun reji bölümünde çalışanlar da zaman zaman ’korkulu’ anlar yaşadı. a kendisini görenleri şaşkına çevirdi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurt Gödel | BeatLes | Matematik | 0 | 03-31-2010 11:40 PM |
Kurt Adam | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 12:14 PM |
İŞTE GERÇEK ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜ..ee adam haklı izleyin WE en iyisimi izleyin :D | calipse | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-03-2006 12:12 AM |
İŞte DÜnyanin En Şansli Adami.. Bu Adam HİÇ Bİr Şey İŞlemİyor.... | calipse | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-09-2006 06:49 PM |
Wİnampi TÜrkÇeye Çevİren Yama | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-25-2005 03:24 AM |