![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() migfer : lan banyoyu supurmedin mi it?! her yer kopuk icinde.
-salak ev arkada$i : lan olm yarin temizlicem soz. *salak ev arkada$i : baba senin pedere soylede arabayi getirelim buraya zor oluyor universiteye gidip gelmek. -migfer : tamam el arabasi mi olsun? *x: bilader cay icer misin!!! y: yok!.... x: (kısık sesle) bok iç *bugunde mi makarna, ya keske iki yumurta kirsak -copu doktun mu? -apartman aidatini kim oduyo -bulasiklari dun ben yikadim, sira sende -sen mi osurdun? * kanka işte ev burası.. iyi ki geldin.. bak bu oda senin olacak.. - hmm.. iyi yaa.. fena diilmiş.. güzel güzel.. giden arkadaşın iyi bakmış.. - hı-hı evet.. bak abi işte burası da mutfak.. (yeşil küf yumakları görünür) - hmm.. hmmm.. ben de bi ara tabakların içinde sebze yetiştiriyon sandım.. ben bi sigara alıp geleyim kanka.. incelemeye devam ederiz sonra (bi daha gelinmez) *-abi bu besiktasta arabacı takımı -hıhı evet -abi naptın bugun -pek bisi yapmadım -abi bu ergun super bi topcu -hıhı -abi bizim patron bugun beni bilmemnereye yolladı -yaaaa abi hedeeddddeee bodu -evet -abi hıbıııfodul fidi fod fod -evet -abi senin canın mı sıkkın -yoooo ....... *abi aksama ne yemek yiyecez -ne bilim (15 dakka sonra) -lan oglum me yiyecez -yaw hede(1) yesek -o olmaz biktim ondan (1 saat sonra) -yaw ne yiyecez ulan -hodo mu(2) yesek acaba -yaw ondan da biktik be (artik aksam olmustur) offf -hodo yiyelim o zaman -ok 1:makarna 2:lahmacun *(saat 18:00 sulari) -ben geldddiiimm -hosgeldin (7 saat sonra) -ben yattim -iii geceler -sanada |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Einstein'ın arkadaşı öldü | J!Mmy | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 09-10-2009 06:01 PM |
Arkadaşı sevmek | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-21-2008 11:53 PM |
mustafa ve kız arkadaşı | RoStWell | Adult eski arşiv | 10 | 12-28-2006 04:13 PM |
i-pod'a dans arkadaşı | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-17-2006 12:43 PM |
Cafer ve Kız Arkadaşı | RoStWell | Adult eski arşiv | 3 | 04-15-2006 09:20 PM |