![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1566
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -ahmett...şşt olm ahmet.
-ne var lan? ne istiyon gene... -olm sus, sessiz konuş...çaktırmadan yukarı bak.. -ne var lan yukar...hasss... -yaa. izliyolar olm, mikroskop bu.. -e napcaz.. -bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım. -hadi bakalım... -hobaaa.. .................................................. ............................. -alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle -vay bre kafirler, bekleyin.. .................................................. .............................. - hamza dayı, yengeyi nutrettin'in klonuyla görmüşler... - neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? - aha şu değil mi? - yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu. yetişkin bir bakteri o. - sorun yok o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım. - ama bu sefer plazmalar senden. - ayıpsın abi... .................................................. ................................ - naber lan ibibik! - saygılı ol... mitoz geçirerek seni ben ürettim! - hadi len... asıl ben seni! - ama ama ama... .................................................. .......................... - alooo terliksi, naber lan polaris eheehh! - bana bak, sokmiyim o kamçını .ötüne... .................................................. .......................... - hnkkkkhhh!!! - abi noluyo? - hnnnhhhhh!! - iyi misin abi? - ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum .................................................. ............................ -musteri bakteri: bardaki herkese benden bi içki -geri kalanlar: Alllaaah bölünün... .................................................. ............................... - ulan bölün dur, bi gün de hayatın anlamı nedir diye düşündünüz mü ? - sus bi yav bölünmeye devam et .................................................. .................................. geceyarısı: -kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
40 Bin Çeşit Parazit Ve 250 Bakteri | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 01:00 AM |
Bakteri: | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-10-2007 07:21 PM |
Yerin 3 km altında bakteri bulundu | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-17-2006 12:42 AM |
Yerin 3 km altında bakteri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:28 PM |
30 bin yaşında bakteri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-09-2006 02:48 PM |