![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2066
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yarın görüşmek üzere……seni seviyorum
Sana uyandım yine bugün…. Gözümü açtığımda, hayalin vardı yatağım bir ucunda Öyle masum, öyle içten bir halin vardı ki, Bakmaya bile kıyamadım….. Oysa ne çok Tutmak istedim ellerini, ve ne çok sarılmak istedim o hayaline…. Ama korktum, seni bir kez daha yitireceğim kaybedeceğim diye korktum Tutamadım, yaklaşamadım yanına bile sen yeter ki yanımdan gitme diye Özlemişim seni biliyor musun? görünce anladım ,Yüreğim ısınınca, hayalin karşımda öyle dikili durunca anladım Gece uzaktı oysa… ne kadar bakarsam sana, o kadar kaybolacaktım yanında sesin karışsın istedim her bir kelimeme isyan olsun istedim seninle de, sensizde gecen, her gün her gece kim bilir beklide bu yüzden istedim çok önce ben seni unutmayı belki de bu yüzden git diyemedim sana ben kendim gitmeden önce sen ki,geceler boyu hasretine sarılıp uyuduğum sen ki,bütün sevgilerin üzerine koyduğum, sevdiğim… kim bilir, kaç aralık sabahını daha yaşatacaksın bana kim bilir, kaç sabahıma daha misafir olacaksın öyle usulca kim bilir, hangi rüya beni sana, seni de bana getirecek.. hiç bilmiyorum….. oysa bakıyorum da, özlemin ağır basmış içime sesim ondan çıkmamış dokunmak isterken bile dokunamamışım ellerim kanamış, ellerim ağlamış ‘kime’ yada ‘neye’ isyan bu bilmiyorum bildiğim tek bir şey var ben her sabah seni aynı yerde görüyorum o yüzden değişmiyorum bile çarşaflarımı kokun gitmesin, izin silinmesin diye oradan zamanla alışıyorum galiba seninle olmaya yokluğunu bile getirmiyorum aklıma hatta yok olabilme ihtimalini bile düşünemiyorum ne garip değil mi? ellerin yok,yüzün yok,tenin yok, bedenin yok…. Ama ben seni bu yoklar içinde bile varmışsın gibi yaşatıyorum Aslında hiç olmadığın kadar oluyorsun o an yanımda Ve ben o sureti bile seviyorum aslında yanımda Hadi şimdi hazırlan gitme vakti Karanlık yüzünü göstermeye başladı bile Giderken bi sarılsam sana diyorum ama olmuyor… Hadi git şimdi durma git… Ama yarın yine gel sabahıma… Ben yine seninle uyanacağım sabaha Ve sen yine benimle olacaksın karanlığa inat dünyamda Hadi git şimdi git…..tek bir kelime söyle ve git Yarın görüşmek üzere……seni seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() güzelmiş eline sağlık..
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım ıcın saol
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2100
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Summer… Amateur nude teens… Cool photos! | HotTill182 | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 06-15-2009 11:05 AM |
MÜJDE AR Kadir inanırla… ÇILDIRMA garanti. ÇOK acayip ateşli çok… | zigzamel | Adult eski arşiv | 4 | 01-02-2009 03:54 AM |
Bu mektup sana…hani eskiden canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup… | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2008 09:32 PM |
Umuda umut demem…… | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:37 PM |
Tanrıça yunus pigme suaygırı slender loris, dünyaya veda etmek üzere… | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-20-2007 11:39 AM |