![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1791
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle?
- sakaaal..* - berbere gidiyosun. - hocam zengin ettiniz elin adamını. - kaçtı numaran ? - kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk!* - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit.. -mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum. +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam. +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) - sen, uzun saçlı, dışarı çıkıyosun..* - *ben tek kelime etmedim ki? arkadaş çıkarken arkadaşları hocaya durumu izah etmeye çalışır. hoca da talihsiz bir açıklama yapar - onu sınıftan atmak salaklıksa, evet ben salağım.. yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek hoca : huseyin yeter artik, cik disari ! ben : hocam olmaz, cikmam ! hoca : cik disari dedim neden cikmiosun ? ben : hocam beni dersten atacaksaniz benimle beraber 3 kisi daha atmaniz lazim.. hoca : o nedenmi$ ? ben : tek ba$ina okey oynanmio hocam öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..! - çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum #5991692 !? -oglum sus artik atarim disari bak. +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari. +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool! bi ders boyunca surekli gerzek espiriler yapan arkadas, son cinligini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bisey sorabilir miyim? -sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? e -sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarda baba diyebilceğin birileri var mıymıs... özel eğitimle ilgili bir dersin 90. dakikası, iyice dağılmış üç adam ve nazi subayı gibi bir kadın prof. - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! - biz çıkalım o zaman hocam. - rahat duracaksanız kalın. - yok biz çıkalım hocam. - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse. sınava da gelmeyin! cocuklar bakin bu bocegin adi blatica germanica -hocam nerden anliyosunuz ya.. -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir. sen soyle bakim bu bocegin cinsi ne? -hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! cocuk tam disari cikarken hoca sorar: -senin adin ne? cocuk kapinin disindan ayagini sallar -ayagimdan tanisana pezevenk! hoca: günaydın ! sınıf : sağol... hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı . a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz... a-g-a: ama yoklama,devamsızlık... hoca: germeyin beni ! - çabuk çık dışarı! (kalkar hiç istifini bozmadan, kapıya ulaşır.) - bak hala cevap veriyor! (enter: mavi ekran. ancak kahraman kendini toparlar ve dışarı çıkıp kapıyı kapatır. hoca peşinden gider.) - gel buraya! - siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz, bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam, atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif, dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam, sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar. hocam hani bi daha konusursak atacaktiniz? +bak bi kelime daha edersen atarim. -tamam ben de tam onu diyodum iste, e hadi. +cik disari. -peki hocam. oh be. +otur yerine. vazgectim. itoglit. ne yapsak olmuyo buna. ne pis bi herifmis be.
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
mezarci79 (11-22-2006), ultraslan_onur (11-28-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3941
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
![]() güzel saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2102
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() |
#4 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1839
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 1 Thanked 7 Times in 4 Posts
Üye No: 21100
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel dayıı gerçek mi bular
??????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1771
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlık kankim
![]() |
#7 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 38 Thanked 37 Times in 22 Posts
Üye No: 18838
İtibar Gücü: 1426
Rep Puanı : 1953
Rep Derecesi :
|
![]() -evladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle?
- sakaaal..* - berbere gidiyosun. - hocam zengin ettiniz elin adamını. - kaçtı numaran ? bizim yusuf ve ahmet hoca diyaloglarından biri :biggrin: -mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum. +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam. +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar) bütün okulun bütün hocalarla olan diyaloğu - sen, uzun saçlı, dışarı çıkıyosun..* - *ben tek kelime etmedim ki? arkadaş çıkarken arkadaşları hocaya durumu izah etmeye çalışır. hoca da talihsiz bir açıklama yapar - onu sınıftan atmak salaklıksa, evet ben salağım.. sağlığı bozuk sağlık hocası beni attıktan sonra bağıra bağıra "onu sınıftan atmak salaklıksa, evet ben salağım" dedi:biggrin: yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek ahmet hoca diyaloğu - çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum bizim anıl ve emin:biggrin: :biggrin: hoca: günaydın ! sınıf : sağol... hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı . a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz... a-g-a: ama yoklama,devamsızlık... hoca: germeyin beni ! hoca bir keresinde beni direk attı allah'tan yok yazmadı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
öğretmen öğrenci fıkraları 14 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-17-2007 05:10 PM |
öğretmen öğrenci fıkraları 6 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-17-2007 05:01 PM |
Öğretmen - Öğrenci :))) | whitewolf | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-23-2006 05:21 PM |
Yaşanmış din hocası-öğrenci diyalogları | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 5 | 09-13-2006 02:32 PM |
Dersten Atılan öğrenci ve öğretmeninin diyalogları.. | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 11 | 03-30-2006 08:27 PM |