![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2069
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() NERDESİN AŞKIM?
Kalbime sorsan seni ne kadar özlediğini Gözlerime sorsan seni ne kadar gözlediğini Nereye gitsem yoksun, canım hangi yerdesin? Bir küçük ses versen, bilsem, nerdesin? Saniyeler dakika, dakikalar saat olurken Bakışta anlam gidip, bir noktada kalırken Bazen benimle geziyor, bazen benimle evdesin Her saniye ve her dakika hep dildesin Gündüzleri sorma hep bildiğin yerde nöbetler Bu biçare seven sevdiğini boşuna bekler Nasıl acıtır yüreği bilir misin ayrılık nöbeti Tüm bunları yaptıran, belkide aşkın sebebi Geceler sırdaş dosttur, uzadıkça uzar bazen Ve can dayanamaz ayrılığa kızar bazen Beden bile isyan edip yorgunluktan sızar bazen Ve gönül kendi mezarını, her gece kazar bazen Üzülme deselerde üzülür kalp aşkı için Gözler neler vermez yarin bir bakışı için Fakat yardan haber yok yolu karanlık Birazcık görebilsem gerekirse bir anlık Ayrı kalmak üzer kalbi sevginin başladığı yerde Bir hüzün sarar kalbi, yar devadır bu derde Kalbim yerinde duramaz ve bedenim titrerde Beklerim seni hergün kuytu bir yerde Vücudumda kalbimdir, aşkımın anıldığı yer Gelecek diye beklenir, mantığın yanıldığı yer Seni nasıl ararım bilir bütün sokaklar Fakat ne bir haber ne de kendisi yoklar Hiçbirşey koymuyor yari görememek kadar Bilmez mi ki kalbim onun için nasıl yanar Benim tatlı aşkım bu sesimi duyuyor musun? Birazdan güneş doğacak yoksa sen uyuyor musun? Çekilmez gecelerde hayallerin bile tadı kalmadı Sıram gelmemiş Rabbim canımı almadı Günlerdir ne bir sevgili sesi var yankılanan Ne de sevdiğine dair bir his var algılanan Suçlu sensin işte, bu kadar güzel olmayacaktın Kimsenin alamadığı şu kalbimi almayacaktın İşte o zaman ben böyle yanmayacaktım Bir gün olurda seversin sanmayacaktım Senin acın acı mı ki benim acım yanında Acıyı hissettin mi hiç? Kalbinde ve kanında Seni görememek ölümdende beter benim için Rahatlaman için canımı verebilseydim senin için Acını anlıyorum canım ama ne gelir ki elden? Hangi giden dönmüş ki? O gidilen yerden Sen ne kadar ağlasanda baban artık işitmez Kendini hırpalayıp üzülmen onu geri getirmez Beni niye aramıyorsun? Bunu bir türlü anlamıyorum Unuttun mu diyeceğim ama sanmıyorum Eğer ki acın beni unutturacak kadar çoksa Kendini benim yerime koy ve sensizliği çek kolaysa Hayat bazen acımasız olur ve acı verir insana Acı çeken tek sen misin? Etrafına bir baksana Hayatta mutluluk yoluna inanmakla varılır Mutluluk yakalanır ve sevenler birbirine sarılır Seni seven burada ve saçının teline bile hasret Sen iste yeter ki mutlu olunur elbet Unuttun mu yoksa beni? En çok budur ürktüğüm Aşkımızda yinemi var yoksa? Açılmaz bir kördüğüm Seni çok sevmeseydim, bu kadar çok özlemezdim Böyle her gün çaresizce yollarını gözlemezdim Sen bilmesende canım ben seninleyim her an Sil gözyaşlarını ve mutlu günlere inan Acıyı canda duymasan gözlerinden yaş akar mıydı? Senin tatlı güzelliğin kalbimi böyle yakar mıydı? Gönlüm her gece dünyanın anasını satar mıydı? Seni gördükçe kalbim, aşkına aşk katar mıydı? Sen benim gülümsün, sana hemen solmak yakışmaz O güzel ruhun gülüm, hiç mi hayatla barışmaz? Sevgiye sarılmayı dene, istersen son çare diye Benim gibi sevmendir beni vereceğin en güzel hediye Bu acı gelmeyecek miydi bir gün başına? Yine bir sebebin oldu hayattan bıkışına Canım bırak artık hayatı kendi akışına Şu yalan dünya değmez inan tek bir gözyaşına Sevgimize sığın ve aşmaya çalış Hayatın bir gerçeğidir artık buna alış Biliyorum çektiğin büyük bir acı Unutma canım sevgidir her şeyin ilacı Beni unuttuysan bile, ben unutmam, unutma bunu Birde mutlaka hatırlatmak isterim sana şunu Canım senden bana ne gelirse gelsin Sen benim kalbimi alan güzelsin Ama etrafa bir bakıyorum, sen her yerdesin Aşkım Hayalinden bıktım artık, sen nerdesin Aşkım? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nerdesİn | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 10:52 PM |
?*nerdesİn*? | WaMpİr | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-02-2007 07:21 PM |
Nerdesİn? | sonyolcu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2007 03:20 AM |
Yanmalisin AŞkim | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-19-2006 09:47 PM |