![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Luciano: Anelka'yı seviyorum
Sarı - lacivertli ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Luciano, Zico'nun çok büyük bir hoca olduğunu söyledi, "Şimdi biz onun teknik direktörlük kariyerinde de başarılarına başarı katması için elimizden geleni yapacağız" dedi. Anelka hakkında da görüş belirten Brezilyalı futbolcu, "Anelka çok sevdiğim, saha içinde ve dışında çok iyi vakit geçirdiğim bir futbolcu. Anelka insanların yansıtmak istediği gibi sorunlu bir insan değil, aksine kimse ile hiçbir sorun yaşamayan, Fenerbahçe'de büyük işler yapabilecek bir oyuncu" yorumunda bulundu. Luciano ayrıca Nobre'nin takımdan ayrılması ve defansta herhangi bir sorun yaşanıp yaşanmayacağı ile ilgili soruya ise, "Nobre'nin gitmesi sorun yaratmayacaktır. Defansta ise elimden geleni yapacağım. Ancak teknik direktörümüz görev dağılımı sırasında benim için nasıl bir yer seçerse orada oynayacağım" yanıtını verdi. Fenerbahçe'den ayrılacağı yolundaki dedikodular için de Brezilyalı oyuncu, "Ben Fenerbahçe için gerekli olduğum müddetçe burada oynamaya devam edeceğim. Önceliğim her zaman Fenerbahçe" ifadesini kullandı. Kaynak: Fanatik |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1788
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tşk ler
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eriksson, Anelka'yı istiyor | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 08:25 PM |
Manchester City de Anelka'yı İstiyor | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-22-2007 12:10 PM |
Luciano, Köln'de / 14 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-14-2007 05:10 PM |
Luciano süprizi | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-06-2006 09:02 PM |
Luciano ve Nobre çelişkisi | nayknayk | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-22-2006 08:36 AM |