![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aşağıdaki haber Akşam gazetesinde çıktı. Okuyunca çok duygulandım, gözyaşlarımı tutamadım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Ağlatan buluşma Fenerbahçe’nin ilk idmanında gözüme babasının yanında duran küçük bir çocuk takıldı. Daha doğrusu yere oturan babasının ayaklarına başını koymuş, “Fenerbahçe, Alex” diye mırıldanırken fark ettim. Yanına gittim, içim cız etti. Alper Bahar, 5 yaşında ve gözleri görmüyor. 25 senedir Hollanda’da işci olan Niğdeli babası Nihat Bahar, beni görünce ayağa kalkmak istedi. Elimle “Otur” diye işaret ettim. Küçük Alper’in dünya umurunda değildi. Durmadan içinden geldiği gibi, mutlu bir şekilde “Fenerbahçe” diye bağırıyordu. Babası ise ona sahada futbolcuların yaptıkları hareketleri anlatıyordu: “Oğlum, şu anda koşuyorlar. Çift kale başladı. Alex, gol attı. Rüştü, topu kurtardı” diye. Alper ise bir yandan minnacık elleriyle alkışlıyor, sonra da “Alex, Alex” diye bağırıyordu. Doğuştan gözleri görmeyen bu küçük çocuğun Fenerbahçe aşkı nereden geliyordu? Babası Fenerbahçeli olunca, maçları televizyondan, radyodan dinleyince; hiç görmese de kulak alışkanlığı ile Alper’in kalbine Fenerbahçe sevgisi girmişti. Fenerbahçe’nin maçı olduğu günler babası ile formalarını giyip televizyonunun karşısına geçiyormuş. KEŞKE ŞU GÜZELLİKLERİ GÖRSE FENERBAHÇE’nin Hollanda’ya geldiğini televizyondan duyunca babasına, “Beni Fenerbahçe idmanına, Alex’in yanına götür” demiş. Babası da “Oğlum görmüyorsun, idmana gidip ne yapacaksın?” diye sormuş. İşte o an, Alper ne cevap vermiş biliyor musunuz: “Babacığım görmesem de Alex’e dokunurum. Belki yan yana resim bile çektiririz.” Nihat Bey’e, “Alper’in görmesi için hiç mi imkan yok?” dedim. Gözleri buğulandı, “Gitmediğim doktor kalmadı. Ameliyatı çok riskli olduğu için kimse yanaşmıyor. Gözlerinin açılıp şu güzellikleri görmesini öyle istiyorum ki” cevabını verdi. Sonra yanımıza yönetici İlhan Ekşioğlu, Neşet Yalçın ve Menajer Volkan Ballı geldi. Alper’i alıp, kamp yapılan otele götürdüler. Ekşioğlu, Nihat Bahar’a “Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi, daha sonra da baba-oğul bütün futbolcular ile fotoğraf çektirdi. Alex, kendisine hayran olan Alper’i önce elinden tuttu, ardından öptü. Küçük çocuk öyle mutlu oldu ki. Bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istedim. Gönül gözleri açık olan ve kalpleri her daim Fenerbahçemiz için atan renkdaşlarımıza iltaf olunur. Nur içinde yat İslam baba ne güzel demişsin Fenerbahçe sevgisi tarif edilemez diye. +++++++++++REEEEEEEEEEEP+++++++++++ |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dİkkat LÜtfen Okuyun | ***A S I*** | Türk Gizli Çekim | 7 | 11-27-2009 05:55 PM |
Ağlatan buluşma | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-11-2007 10:51 PM |
FBliler LÜTFEN OKUYUN!!! | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-11-2006 12:42 AM |
lütfen okuyun | servikal | Eskiler (Arşiv) | 7 | 06-19-2006 08:39 PM |