![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1760
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sonbahargüneşi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl: İstanbul
>>>Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle >>>dedi: "Gelin hanım köşede, isteyen takabilir." garson; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; Ülke: İngiltere >>>Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim >>>duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: "Pantolonları indirdik, orta >>>reyonda sizleri bekliyoruz." Geliyoruz anacım, sen öyle kal! >>> >>>muhendisbasketci; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul >>>Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel >>>kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe >>>doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum: "Teğmen,üsteğmen, >>>yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı." >>> >>>>>> >>>atillatheturk; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; İl: Eskişehir Bugün radyoda duyduğum kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim. Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve içinde bir çok sorunun olduğu formu doldurmaya >>>başladım. Soruların biri "Son iki yıl içinde cinsel ilişkiye girdiniz >>>mi?" şeklindeydi. Kan alacak hemşireyi beğendiğim ve karşısında karizmayı >>>çizdirmek istemediğim için "evet" cevabını işaretledim. Fakat testi >>>hemşireye verirken gözüm o soruya takıldı. Soruyu yanlış okumuşum. Meğer >>>"Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?" diye soruyormuş. >>>Sonuç: Blimum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide >>>oturdum. Üstelik bu da yetmiyormuş gibi o güzelim hemşireye de rezil >>>oldum. Neyime benim elin hemşiresini etkilemek. Ver kanını git işte! >>> >>>audrey hepburn; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; Ülke: ABD >>>Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki >>>megafondan bir anons yükseliyor: "X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket >>>ediniz." Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının >>>megafonundan duyulan anons ise şu: "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa." Yurdum >>>polisi yaaaa. >>> >>>şirinmaggie; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Muğla >>>Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken >>>'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or...pu var. Tamam.' diye bir telsiz >>>anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp >>>telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz >>>anlarız.´ diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini >>>de kahkaha krizine sokmuş. ´Komiserim malum kadınlar or...pu >>>değilmiş.Tamam.´ >>> >>>uyurdagezerim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 18; İl: İstanbul >>>Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru >>>yürüyordum. Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis >>>arabası vardı. Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis >>>yaklaştı ve bombayı patlattı.´Alırım anahtarını Hasaaan!'. >>> >>>pıtırkurt; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: İstanbul >>>Öğrencim,verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış. Nedenini sorduğumda >>>"Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi" dedi. Yanıtı öyle hoşuma >>>gitti ki kızamadım... >>> >>>gabrielversus; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28; Ülke: Almanya >>>Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve >>>sordu: "Gençler alkol var mı?", cevabımız: "Yok valla, hepsini içtik." >>> >>>içısıtan; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 39; İl: Ankara >>>Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum. Kredi kartımla ödeme >>>yapmak için arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama >>>bindiğini gördüm. Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın >>>hızla istasyondan ayrıldı. Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü. >>>Özür dileyerek "Arabaları karıştırmışım." dedi. Arabalarımız benziyor >>>muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan >>>biri beyaz, diğeri siyahtı >>> >>>deremede; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İstanbul >>>Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp >>>çırpınan balıklara bakıp, ´Bunlar taze mi?´diye sormuştu. Balıkçı da >>>cevabı hemen yapıştırdı: ´Yok abla, pil takıp oynatıyoruz.´ >>> >>>skyonlife; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbulPolis anonslarına bir ek >>>de benden. Yer Amasya, Ramazan ayı. Meydan tarafında, karşılıklı iki >>>şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan >>>cümle: "İftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz." Gelen >>>cevap evlere şenlik: "Komiserinkinde susam olmasın. Tekrar ediyorum, >>>komiserinkinde susam olmasın." |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
๏๒รєรรเ& (07-14-2006), noumAhmet (07-15-2006), sezginglms (07-14-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Komik.....
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() süper bravoo..çok güzel olmuş...
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() çoooooookk komik.geberdim gülmekten.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11489
İtibar Gücü: 1438
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık yaa çok süperler.en çok balık hikayesi hoşuma gitti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() komık olms saol
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2105
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Paylaşım İçin Teşekkürler...
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken
>>>'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or...pu var. Tamam.' diye bir telsiz >>>anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp >>>telsizin diğer ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz >>>anlarız.´ diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini >>>de kahkaha krizine sokmuş. ´Komiserim malum kadınlar or...pu >>>değilmiş.Tamam.´ Süper olmus eline saglik. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alman doktorlardan itiraflar | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 07:03 PM |
Kadınca itiraflar... | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-25-2008 06:34 PM |
Marcelinho’dan itiraflar... | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-04-2007 09:20 PM |
itiraflar | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-21-2006 05:54 PM |
Doktorlardan korkunç itiraflar... | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2006 08:15 PM |