![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1825
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() enerbahçemizin son yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında alınan karara göre yeni görev dağılımı yapıldı. İşte Yöneticilerimiz ve yeni görev dağılımı:
Aziz Yıldırım – BAŞKAN Nihat Özdemir – BAŞKAN VEKİLİ, BASIN SÖZCÜSÜ Ali Y. Koç – ASBAŞKAN, ÜYE Vedat Olcay – GENEL SEKRETER Nihat Özbağı – ASBAŞKAN, YATIRIM VE PROJELER Alaeddin Yıldırım – ÜYE O. Murat Özaydınlı – ASBAŞKAN, MUHASİP ÜYE Mithat Yenigün – ASBAŞKAN, SOSYAL İŞLER VE DERNEKLER Mahmut N. Uslu – ASBAŞKAN, AMATÖR Ş. SOR. Y. İlhan Ekşioğlu – ASBAŞKAN, STAT VE TESİSLER SOR. Serhat Çeçen – ASBAŞKAN, RESMİ KURUMLARLA İLİŞKİLER F. Neşet Yalçın – ASBAŞKAN, DIŞ İLİŞKİLER SOR. Tuncay Uzun – ASBAŞKAN, SPORTİF AŞ. SOR. M. Şekip Mosturoğlu – ASBAŞKAN, HUKUK VE KURUMSAL İLİŞKİLER A. Tahir Perek – ASBAŞKAN, MALİ İŞLER KOORDİNASYON YEDEK ÜYELER Ömer Temelli – FUTBOL ALT YAPI Ünal Uzun – SOSYAL İŞLER SOR. Semih Özsoy – BASKETBOL ŞB. YRD. S. Rahmi Eyüboğlu – STAT TESİSLER SORUMLU YRD. Turhan Şahin – FB EĞİTİM AŞ Hakan Dinçay – VOLEYBOL ŞB. SOR. Ercan Karasu - DERNEKLER SOR. YARD. +REP+ |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kartalspor'da görev dağılımı yapıldı.. | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 03-20-2013 11:37 PM |
Altay'da yönetim görev bölümü yaptı.. | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 06-11-2010 05:23 PM |
Antalyaspor görev dağılımı.. | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-21-2009 03:40 PM |
Hacettepe'de görev dağılımı! | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 07-07-2009 11:40 PM |
Sivasspor'da görev dağılımı yapıldı! | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-29-2009 07:33 PM |