![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 26 Times in 19 Posts
Üye No: 16217
İtibar Gücü: 1503
Rep Puanı : 9314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Biraz dikkatli baksaydın gülen gözlerimdeki , ağlayan ben'i görebilirdin. Yada gerçekten sevseydin beni kalbimin çığlıklarını susturabilirdin. Ben senken sen ben olamadın. Izdırabımın sebebi oldu sevgim. Tükendim tükettim hıncımı almak için tekmeler attım sevgiye kendime yüreğime .. Birçok kez hazırladım kalbimi seni unutmak için ne yaptıysam olmadı Boyun eğdim varlığınla yaşamaya Artık özlemiyorum Dilim söylüyor ama hissetmiyorum. Sevgiyi kandırarak ve gizlenerek yaşıyorum. Daha fazlasını kaldıramayacak kadar yorgunum yada bahaneler buluyorum. İçim acıyor Gücüm yetene kadar dayanıyorum. Daha dayanabilirmiyim bilmiyorum. Zaman sığındım kurtuluşum için yaralanan kalbimi sarmak biraz olsun hayata bağlanmak kaybettiğim kendimi bulmak için Sen benden gittin ardında bıraktığın beni düşünmeden gittin Belki yıkıldım sevgiye güvenimi kaybettim ama yürekten sevdim Şunu bilki terkedenim sen yüreğimi hiç haketmedin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1590
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
|
![]() Belki yıkıldım
sevgiye güvenimi kaybettim ama yürekten sevdim Şunu bilki terkedenim sen yüreğimi hiç haketmedin... teşekkürler....
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 787 Times in 309 Posts
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2100
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğine Sağlık arkadaşım...
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
dikenlerin kanatır yüreğimi... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 10:54 AM |
Sen gittiğinde yüreğimi de götürdün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 03:44 PM |
Yüreğimi dinledim dun gece | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 03:03 PM |
Hasret yüreğimi kavurduğunda | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 03:03 PM |
Tut Yüreğimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:55 AM |