![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1828
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Merhaba rendaşlar;
Maalesef hayal kırıklığı ile son bulan bir sezondan sonra yeni beklenti ve umutlarla 100. yıla giriyoruz... Yeni dönemde futbolun acımasız kurallarını unutmayalım; 1- NE KADAR BÜYÜK OLURSAN O KADAR ÇOK DÜŞMANIN OLUR Bunu zaten geçen sezon yaşadık bırakın şampiyonluk adaylarını 17 lerin Anadoludaki temsilcileri bize karşı oynadıkları topun çeyreğini 6s ye karşı oynamadılar , qtm , yayıncı kuruluş , hu ve organize çetesi devamlı aleyhimize çalıştı, nasılsa işler iyi gidiyordu ve nasılsa denizliyi yenerdik ama olmadı işte o maç KONGO CUMHURİYETİNDE bile oynansaydı tatil edilirdi , yinede hala yediremiyorum kendime 2 senedir futbol topuna değmedim ama o maç oynamak isterdim belki aptalca bir hırs ama gol olup yağardım denizli kalesine böyle hissediyorum ne yapayım , maalesef bizim çocukların basiretleri bağlandı...Yönetimde ona göre davranmalı futbol gerçekten yanlız sahada oynanmıyor... 2- YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN Buda bir kural , ben bazı maçlarda hadi oğlum bastırın kazanacağımız 3 puan yersekte yeriz beraberlik 1 puan olmazsada olmasın diye tepinirken nereden bilebilirdim kayseri , ankaraspor , v. manisa maçlarından ikisini berabere bitirsek şampiyon olacağımızı... 3- ATAMAYANA ATARLAR Bende futboldan biraz anlıyorsam , diyorumki o denizli maçının ilk yarısındaki iki topumuz gol olsaydı o maçı çoook rahat 4 farkla alırdık , bu ligde öne geçmek çok önemli , yeni sezonda çabuk öne geçip rakibin gardını düşürmeliyiz, golu bulamadığımız her geçen dakika ( hele birde gol yersek ) demoralize oluyoruz... 4- KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR Bugüne değin yüzlerce adam geldi geçti bu kulüpten vazgeçilmez dendi ama ne oldu , aslolan ve kalıcı olan FENERBAHÇEDİR , BUNU ASLA UNUTMAYALIM, birçok topic açılıyor aman Anelka gidiyormu Appiaha teklif varmış diye , değerini bulan her futbolcu satılabilir , örnek ; Milan Sheva yı satarsa herkesi satar, lütfen yanlış anlaşılmasın Appiahı satalım demiyorum ama 8 m euroya aldığımız adama kalkıp 18 m euro teklif ederlerse kulüp menfaatleri açısından satılmalıdır, evet bende onu çok seviyorum çok beğeniyorum ama realite budur, gelelim Anelka ya şimdi hadi ya diyeceksiniz bazılarınız biliyorum ama bu adama bir türlü ısınamadım tamam çok klas istese dünyanın en iyisi ama 3 maç üst üste aynı isteği göremedim bu adamda , bazı adamlar vardır mesela Serkan ya adam hatada yapsa kızamıyorum o adama çünkü yırtınıyor... 5- GERÇEK TARAFTAR BASKIYI RAKİBE YAPAR KENDİ TAKIMINA DEĞİL Lütfen homur homur homurdanmayalım artık sadece destek verelim , İngiliz taraftarlar bütün maçı ellerine almışlar sanki hakemede etki ediyorlar bizde hala dan dan davul çalarak bin kişi kendi kendine yapıyor tezahüratı , yanlış anlaşılmasın davulda çalınsın ama yeri geldiğinde, baskımızı gücümüzü desteğimizi hissettirmeliyiz, aslında fazlaca efendi olduğunuzu bile düşünüyorum 6s ve 17 ler herkese dümdüz giderken hu çetesine karşı tepkimizide koymalıyız... 6-KAFAMDAKİLERİ YAZDIM HATAM VARSA AFFOLA Bu vesile ile bütün renkdaşlara ALLAHIN izniyle sağlıklı,huzurlu ve başarılı bir sezon dilerim... HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER (Alıntıdır) ++++++REEEEEP+++++++ EMEĞE SAYGI LÜTFEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Teşekkürler nic39.07 gerçekten hırsını üzüntünü sevincini isteklerini kısacası duygularını bizlerle paylaşmışsın FENERBAHÇELİ olmak bir onurdur bir gururdur. Bu gurur bizlerse kıyamete kadar gidecektir. Bu arada kesinlikle +rep
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Futbolun Tarihçesi | styla45 | Futbol | 0 | 04-30-2010 02:33 AM |
Üniversitede ACIMASIZ dayak | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-20-2008 08:00 PM |
Lütfen Azerbaycan da Yapılan HOCALI KATLİAMINI UNUTMAYALIM | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:39 AM |
AcImAsIz HaYaT | garizmatik | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-29-2006 09:51 PM |