![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2457
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Idaho Eyaleti’nde meydana gelen olayda, pitonun yuttuğu elektrikli battaniye, 2 saat süren ameliyatla çıkarıldı. 3.5 metre boyundaki Burma cinsi 27 kiloluk piton Houdini’nin sahibi Karl Beznoska, "Battaniyeyi onu sıcak tutsun diye kafesinde bulunduruyordum. Battaniyeyi, akşam yemeği olan tavşanla karıştırdı galiba. Kabloyu fişten nasıl çıkardı anlayamadım. Eğer çıkarmasaydı çarpılırdı" dedi.
Uzmanlar: 6 saatte yutmuş California’lı uzmanlar, Houdini’nin battaniyeyi 6 saatte yuttuğunu tahmin ettiklerini söyleyerek, "Ameliyat yapılmasaydı ölürdü" dediler. Houdini’nin emekli kayak öğretmeni olan Avusturya asıllı sahibi Beznoska, pitonunu çevredeki ilkokullara götürerek çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor. Beznoska, Houdini ile 16 yıldır birlikte yaşadıklarını açıkladı. Ameliyatı 2 saat sürdü Karsten Fostvedt ve Barry Rathfon adlı veterinerler, 2 saatlik ameliyattan sonra battaniyeyi pitonun midesinden çıkarabildi. Daha önce hiç yılan ameliyat etmediklerini söyleyen veterinerler, röntgende belirledikleri battaniyeyi çıkarabilmek için, bazı uzmanlarla telefon görüşmeleri yaptı. Midesi yarım metre boyunda açılarak ameliyat edilen pitonun durumu iyi.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
yaladı yuttu bitirdi beni | jakabvo | Adult eski arşiv | 1 | 09-28-2008 11:04 AM |
..::Dev piton su aygırını da yuttu::.. | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-23-2008 02:16 AM |
07/13/07 - Nil taştı, 20 kişiyi yuttu | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2007 08:16 AM |
07/07/07 - Aydın'da kuyu iki ustayı yuttu | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-07-2007 10:25 AM |
Meksika'da Toprak Kayması 60 Yolcuyu Yuttu. | *DewiL* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-05-2007 09:54 AM |