www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-21-2006, 07:29 PM   #1
wallcannes
Daimi Üye

wallcannes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 53
Üye No: 5844
İtibar Gücü: 1535
Rep Puanı : 1277
Rep Derecesi : wallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud ofwallcannes has much to be proud of

Özkan Sümer sözleşme imzaladı

Yönetim kurulumuz tarafından Eğitim Gençlik Geliştirme ve Bölge Koordinatörlüğü’ne getirilen Özkan Sümer bugün resmi sözleşme imzaladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu ile Altyapı Sorumlumuz Ahmet Uğur Zihni de katıldılar

Sayitoğlu’nun memnuniyeti

İmza töreninin ardından görüşlerini açıklayan Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, Özkan Sümer gibi Trabzonspor’da futbolculuk, teknik adamlık ve başkanlık görevlerinde bulunan bir şahsiyeti ısrarları sonucunda eğitim bünyesine katmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yönetim kurulunun geldiği günden bu yana birlik beraberlik mesajları verdiğini hatırlatan Sayitoğlu, “Özkan Sümer’in Eğitim ve Bölge Koordinatörü olarak göreve getirilmesi bunun en önemli örneğidir” ifadesini kullandı. Kulübümüzle 5 yıllık sözleşme imzalayan Sümer ise, yönetimin ısrarcı ve kararlı tutumu karşısında görev kabul ettiğinin altını çizdi.

“Vermeden almayacağız”
Daha önceki söylemlerinde sürekli olarak Trabzonspor’un kendisine ihtiyaç duyduğu her alanda göreve hazır olduğunu vurguladığını kaydeden Sümer, “Yürütmesine başlanılan Gençlik Geliştirme Projesi çerçevesinde ortaya koyulan eğitim faaliyetleri kapsamında okullar, amatör ve profesyonel kulüplerle Trabzonspor arasındaki ilişkileri kurma ihtiyacı bulunmaktadır. Buradaki yararlanma tek taraflı işlemeyecektir. Trabzonspor vermeden almaya talip değildir.” diye konuştu.

“Tabanda bütünlük sağlanacak”
Tabanda sağlanacak bütünlüğün getireceği faydalardan da bahseden Sümer şunları söyledi: “Trabzon’un bir futbol kenti olma projesi söz konusu. Bu projeyi Trabzonspor’dan bağımsız olarak düşünemeyiz. Bu doğrultuda en önemli ihtiyaç tesis konusudur. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü, Futbol Federasyonu ve Trabzonspor işbirliği anlamında birlikte hareket ederek adımlar atacaklardır”

Mekanizmanın lokomotifi

Önem verdikleri konuların başında eğiticilerin eğitiminin geldiğini de dile getiren Sümer, ancak bu sayede kaliteli bir sporcu eğitimi sağlanabileceğinin altını çizdi. Özkan Sümer, “Trabzonspor büyük olarak bu mekanizmanın lokomotifi konumdadır. Bu doğrultuda işbirliği ve ortaklıklar kuracağız” görüşünü seslendirdi.

Pilot bölge hedefi

Pilot takım uygulamasını tek başına benimsemeyeceklerini de seslendiren Sümer, personel politikası konusunda da şu bilgileri verdi: “Şu anda yönetim kurulunun teşekkür ettiği arkadaşların ardından 3 ismi görevlendirdiği gerçeği var. Biz de bu yapıya özenle seçeceğimiz, şahsıma değil işe yatkınlığıyla çalışacağını inandığımı yeni arkadaşlar katacağız. Böylesine büyük bir projenin ciddi bir ekip işi olduğu gerçeği de açıktır. Biz ayrıca bir pilot bölge değil, pilot takım anlayışı çerçevesinde hareket edeceğiz. Oyuncularımızı belirleyeceğimiz kriterler doğrultusunda takımlarımıza dağıtarak gelişim süreçlerine katkıda bulunacağız”

“İçtenliği gördüm, kabul ettim”
Kendisinin göreve gelişiyle ilgili yapılan eleştirileri de cevaplayan Sümer, “Ben işime dayalı bir görevlendirme içerisindeyim. Daha önce de defalarca Trabzonspor’un ihtiyaç duyduğu her anda ve alanda hazır olduğumuzu söylemiştim. Başkanlık onuru taşımış olmam Trabzonspor’un bana ihtiyaç duyduğunda çalışmamam anlamına gelmez. Yönetimin içtenlikle yaklaşımını gördüm ve görevi kabul ettim. Dünyada iki tür insan vardır. Biri yapanlar, diğeri yapılanı eleştirenler. Beni eleştirenler Trabzonspor için yaptıkları tek bir şeyi göstersinler yeter” diyerek sözlerini tamamladı.

Güle güle Lazi Bere, kardeşimizdin kardeşimizsin kardeşiniz, sonsuza kadar..

-Trabzonspor bir "yol"dur..
-Peki bu "yol" nereye gider?
-Hiçbiryere gitmez.."O" bir duruş biçimidir...
wallcannes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-21-2006, 11:07 PM   #2
kaiserschoze
Geçerken Uğradım

kaiserschoze Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 12998
İtibar Gücü: 1418
Rep Puanı : 866
Rep Derecesi : kaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to beholdkaiserschoze is a splendid one to behold

hayırlı uğurlu olsun,isabetli bir adım bence
Old 07-21-2006, 11:11 PM   #3
ege10
ÇaKaL Üye

ege10 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 336
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1936
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi : ege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond reputeege10 has a reputation beyond repute

Hayirli olsun.
ege10 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı