![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aylar Sonra Bugün
Şu an bir sonbahar akşamı ve rüyamda yine sen vardın. Saat olmuş gecenin 3’ü, herkes uyumuş, annem, babam, kardeşim, bende uyumuşum ama gönlüm hep ayakta, aşkım hep ayakta, onlar hiç uyumadı ki. Seni tanıdığımdan, sana kapıldığımdan beri gözüme uyku girmedi… aşkımın, sevdamın da. Ne tedaviler aradım, ne ilaçlar kullandım. Çaresi bir mucize bu hastalığın, o da sensin. Mucizelere artık inanıyor muyum ?? İşte bunu bilmiyorum … Ağlıyorum şu saat, unutma beni tek ağlatan sensin hiç kimse ve hiçbir şey başaramamıştı bunu . Uyutmayan, hayatı zindan eden de sensin. Ne hayat tat veriyor, ne o olmazsa olmaz dediğim bilgisayar, ne hava, ne ekmek, ne su, ne dostlarım, Ne işim, ne İzmir ….. sadece ama sadece sensin o tat. Sensin benim hayatım, nefesim sensin, Benden vazgeçmemi mi istiyorsun? Tamam kabul. Çıksın birisi güneşe yazsın adını (benim yazdığımın yanına) vazgeçerim senden. Ya da sağır bir ressam, toprağa düşen gülün sesini çizsin bir kağıda o zaman vazgeçerim senden. O zaman vazgeçerim anlıyor musun? Yani …! VAZGEÇMEM SENDEN, VAZGEÇEMEDİĞİM.. Hem ben seni kime vazgeçerim? …. Ben sana …….. , sonu olmasa dahi işte. Kalbim uçarsa o kelimelerin arasına okurken yakala onu, iyi bak incitme olur mu? Arkadaş et kendi kalbinle, dost olsunlar, aşık olsunlar birbirlerine, ölesiye hem de, sımsıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar birbirlerini, varsın ben onsuzda yaşarım, hala yaşayabiliyorsam içinde sen ve sensizlikten başka hiçbir şey olmayan bir kalple … Sevmesen de ; Kırmızı güllere ulaşmak isteyenler ayakları altında ezilen papatyaların farkına varamazlar. ve benim, Senin uğruna vazgeçmeyeceğim şey yoktu. Gururum hariç. Sağır olsaydım, bunu duymayayım diye, o gün hiç uyanmasaydım hatta ,. Gözlerim karardı hiç abartısız o an? Her şey senin istediğin gibi ve bir tek aşkımız ortak. Aylar sonra bugün yine tıpkı beni bıraktığın günkü gibi aynı şarkıyı açıp bir sigara yaktım.Bu kez yağmur yağıyordu dışarıda ve ben yine camın kenarında aylar sonra bugün bana yaşattığın o günkü acıyı duyumsadım içimde.Yağmur vardı dışarıda bu kez açık bıraktım pencereyi,bıraktım damlalar dilediğince ıslatsın beni ve kalemimden aylar sonra bugün yine senin için dökülen sözcükleri...Sigaramdan derin bir nefes çektim içime. Sen burada olsaydın Dışarının soğuğu buğulandırırdı arabanın camlarını. Ben ellerine uzanır tutardım, ufacık parmaklarından öperdim tek tek ,sen saçlarımı okşardın. Bak aylar geçti bebeğim hani o hiç ayrılmayacağımız günler vardı ya işte onlar hiç gelmedi! Günlerce,gecelerce bekledim,ne yağmurlar ne baharlar eskidi bekledim ama gelmedi!Aylar sonra bugün yine senin için bu satırları yazarken güneş açıverdi kapkaranlık gökyüzüne.O bizim aşkımızın üzerine hiç doğmayan güneş aylar sonra bugün yağmurların ortasına doğuverdi işte. Saate bakıyorum da yine sabah olmuş yine uyku yok … birazdan gökkuşağı da çıkar belki o benim sensizliğimin karanlığını aylardır aydınlatamayan gökkuşağı bu yağmurlu kış gününün karanlığını aydınlatabilir belki.Neden beni bırakıp gitmiştin sanki? Oysa daha söyleyecek öyle çok şeyim vardı ki sana içimdeki sonsuz aşkıma dair... Hiç görmedin senin için akan göz yaşlarımı,hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi!Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi. Oysaki çok çabaladım , unutmaya çalıştım unutmadım ama olmadı işte , SEN UNUTAMADIĞIMSIN... VAZGEÇEMEDİĞİM gibi ….
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aylar Sonra Bugün | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-17-2008 03:51 PM |
Aylar yıllar sonra kalem gene elimde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 01:42 PM |
Aylar Sonra Bugün | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 10:38 PM |
Aylar sonra gelen ilk bakışın | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 01:31 PM |
Aylar Sonra Bugün | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-27-2007 10:38 PM |