![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1782
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() FATİH GİTTİ, 2 YABANCI GELİYOR!..
Cuma, 28 Temmuz 2006 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, görüşmelerin sürdüğü 2 yabancı oyuncudan biriyle bu akşam anlaşabileceklerini belirtti!.. Teknik direktör Lazaroni ise, "Fatih Tekke'nin devam edeceğini düşünüyordum. O yüzden çok üzgünüm" dedi!.. Haşim Sayitoğlu, Ersen Martin ve Musa Büyük konusunda Ankaraspor ile anlaşma sağlandığını, ancak bu futbolcularla henüz görüşülmediğini belirterek, "Ersen Martin ve Musa Büyük'ü Trabzon'a davet ettik. Buraya gelecekler ve kendileriyle görüşeceğiz. Bu transferler bundan sonra olumlu veya olumsuz netlik kazanacak" diye konuştu. 2 yabancı oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü dile getiren Sayitoğlu, "Bu 2 oyuncudan 1'iyle bu akşam anlaşabiliriz. Kulüp olarak gerek yabancı, gerek yerli transfer konusunda çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor" dedi. FATİH TEKKE'NİN TRANSFERİ Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, Fatih Tekke'nin transferi konusunda şöyle konuştu; "Ben Fatih'in devam edeceğini düşünüyordum. O yüzden çok üzgünüm. Tabii bu mevkide şimdi zorluk çekeceğiz. Yerini doldurmak için birilerine bakacağız. Fakat kimse bir gol kralının, kaptanın yerini dolduramaz. Ama yine de onun yerine oynayacak olanı desteklememiz gerekiyor. Fatih dün beni aradı ve başkanla görüşmek için İstanbul'a gitmesi gerektiğini söyledi. Dün gece oradaydı. Ama sonucun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.” UEFA KUPASI 2. ÖN ELEME TURU UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum kesiminin APOEL Lefkoşa takımıyla yapacakları maçı 180 dakika olarak düşünmek gerektiğini ifade eden Lazaroni, "İki 2 karşılaşmada da elimizden geleni yapmalıyız. Geçen yılki kazanın başımıza gelmemesi için sahada daha üretken olmalıyız" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fatİh Terİm | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-25-2007 03:54 PM |
Lincoln Gelİyor... | LoRd_AyTaC | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-22-2007 06:15 PM |
(a) Mİllİ Futbol Takimi Frankfurt'a Gİttİ | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2006 03:20 PM |
FenerbahÇe Ankara'ya 8 Eksİkle Gİttİ!.. | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-13-2006 02:36 PM |
İlGiNç öLüMLer(BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİDE SİZ BAKIN =)=)=) | enesaslan | Eskiler (Arşiv) | 10 | 07-30-2006 02:50 AM |