![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 44 Thanked 92 Times in 28 Posts
Üye No: 16640
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 4696
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() seliin. Birinci sorunun cevabını versene
-olmaz çalışsaydın. -bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese. -allah belanı versin. * * -mustafa 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne bok yemeye benim önüme oturdun. * * -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. * * -Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş. * * -aysun 1. sorunun cevabını söylesene. -önce sen 3 ü söyle ondan sonra. -pislik dur 3 ü selinden alayım. -selin üç üç. -tamam ama sen önce 2 yi söyle. -yaz okuluna kalasıca zilliler. * * -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz. * * -yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye. * * -vedat olm yaptınmı soruları. -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hastır lan. * * -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak. * * -erdem 1. soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım. -3 ve 4 ü ver ozaman. -onlarda yok. -o zaman 200 milyon borç ver bana. -ne alaka lan manyak. -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari. * * -kazıım -ne vaar? -bok var. alla alla * * -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı peze..k * * -damlaaaa. Bugün çook güselsiin. -yemezleer. Caner bana da yazsana lan şu cevapları.Kalacam m.k -Dur copy-paste yapalım + +Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz -ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa - -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -**** (pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır) -pelin 3 - -sınıfta kalcam bak - naparsan yap lan -hooocaaaamm pelin sıraya.... -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle demet şu su şişeni bi versene +ne yapcan kızım sen su şişesini sınava çalışsana sence ben ne yapıyorum +su şişesi istiyosun e bi sor niye istiyorum diye +niye kopyayı su şişesinin zelatinin altına koyacam + +orkun 2.sorunun cewabını wersene -sen bana werdinmi gecen gece istediim de bi sttir git terbiyesiz Mahmut 5. soruyu göstersene +Hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -Dersten sonra oynarsın +Tamam al yap (Ders bitince) -Aha açtım gel oyna +İpnee -Enayi -fırat kopya ver lan - -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım. kopya ver sen -çenemi skym -filiz bi kere versene -emrah sınavdayız tenefüste kazan dairesine gel -kızım kopya istemiştim ama bu daha iyi oldu :abaza: -tamam tamam al sktir git başımdan -tenefüste sevişiriz Ayyy görüşürüz diycektim :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
Ankralı (08-27-2006), forzaburak1910 (08-27-2006), raja_ (08-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2207
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() kanka bu konu önceden verilmiştir ama yinede saolasın
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1842
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() eline salık kardeş bu konuyu verende bnm
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1558
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() [QUOTE=jassy]
+Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz :biggrin: burası super
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 44 Thanked 92 Times in 28 Posts
Üye No: 16640
İtibar Gücü: 1458
Rep Puanı : 4696
Rep Derecesi :
|
![]() ben baktım göremediğim için koydum.buda bir kopya oldu konuyla ilişkili oldu
![]() kusura bakmayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() -ecem 5. soru
-bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa - -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -kazıım -ne vaar? -bok var. alla alla -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. bunlar cok guzeldı saol paylasım ıcın
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1739
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağol
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 20 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16971
İtibar Gücü: 1384
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saolasın bened ogrencıyım ama bunlar yasanmasada guzle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kelliğe karşı kopya saç dönemi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-25-2008 09:38 PM |
Kopya diyalogları | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-08-2006 12:35 PM |
Kopya çekerkenki diyaloglar... :D | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-10-2006 04:28 AM |
harika bir dvd kopya yazılımı | doruktan | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-03-2006 04:49 PM |
Kopya ya herzamna karşıyız | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-21-2006 01:37 AM |