www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-17-2006, 05:28 PM   #1
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

ZumruduAnka Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 152
Üye No: 16717
İtibar Gücü: 1851
Rep Puanı : 19082
Rep Derecesi : ZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond repute
Varsayılan KnightOnline dan bıkanlar buraya

bu oyunu senelerce oynayıp ta zamanını boşa gecirdigini farkeden arkadaşlara diyorum.ben bu oyunun hastasıyım ama nereye kadar.lvl sınırını 80 e cıkardılar 80 olunca noolacak? 90? 100? 1000? omrumuz gider walla zararın neresinden donersen kardır demişler.daha bircok senelerinizin boyle oyun başında gecmesini istemiyorsanız lutfen uyarımı dinleyin.aposta lvl kasarken gozleri şimşek gormekten bıkan,adamları heallıcam diye telefona bile bakmaya uşenen,party plzzz / sw plzzz demekten bıkan arkadaşlar lafım size. unutmayın zararın neresinden donersen kardır.

ZumruduAnka çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
alcohol (08-18-2006), Scorpionking2 (08-18-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-17-2006, 05:47 PM   #2
Zer0Cool
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 54
Üye No: 15503
İtibar Gücü: 1412
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Zer0Cool is on a distinguished road

evet gidip WoW oynayın oyun görün diyorum ben.
Zer0Cool çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-17-2006, 06:08 PM   #3
Snap
Müstakbel Üye

Snap Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 15808
İtibar Gücü: 1429
Rep Puanı : 900
Rep Derecesi : Snap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to beholdSnap is a splendid one to behold

haklısın kardes hak veriyorum sana 7 senedir oynuyorum ama dediğin gibi nereye kadar saol guzel paylasım olmus bence dusuncelerine katılıyorum
Old 08-17-2006, 06:35 PM   #4
ZumruduAnka
ÇaKaL Üye

ZumruduAnka Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 152
Üye No: 16717
İtibar Gücü: 1851
Rep Puanı : 19082
Rep Derecesi : ZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond reputeZumruduAnka has a reputation beyond repute

sanki wow cok farklı bir oyun...

ZumruduAnka çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-17-2006, 07:50 PM   #5
ugurb
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 3509
İtibar Gücü: 1477
Rep Puanı : 908
Rep Derecesi : ugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to beholdugurb is a splendid one to behold
Varsayılan ugur b derki

evet Birakin Artik Gencliginizi Pc Oyunlarinda Harcamayin Ulem Hic Bisi Yapmiyosaniz Namaz Kilin Bea Yuh Ben Biraktim Sİgaradan Beter Ve Bu Adamlar Sizin Sirtinizdan Binlerce Dolar Kazaniyor Siz Hala aPos Kesin Gidin La Gidin İŞe Yaramaz TÜrk SÜrÜsÜ Oluyorsunuz Bu oYunun Turkiyede 3.5 Milyon Oyuncusu Var Saolsunlar Genelide 30 Yasin Alti Potansiyelinizi Yitiriyonuz Gencler Wow.knight.ogame.dota Oy Anam Oy Lianege
Var Mi Sizin Bos Zamaninizi Bunlar Mi Dolduruyo Hatta Yapmaniz Gereknleride Bunlari Yapip Onlari Yapmayarak Mi ÖlÜyorsunuz
ÖlÜn Gİdİn Ama Knayt Wow Ogame Dota Linage Oyaniyip Ta Ben Turkum.doĞruyum ÇaliŞkanim Dİyen Gelsin YÜzÜne TÜkÜreyİm Stop.

Son düzenleyen: ugurb; 08-17-2006, 07:51 PM.. Sebep: yanlıs kelımelere
ugurb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 08:06 AM   #6
mrb
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14603
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 865
Rep Derecesi : mrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to beholdmrb is a splendid one to behold

ben knightonline oynamaya başladığımda daha usako yok tu sadece japko wardı oyun onamaya başladığımda 16 yaşımdaydım şimdi 24 ama halan bıkmadım
mrb çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 08:43 AM   #7
alcohol
Geçerken Uğradım

alcohol Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 15395
İtibar Gücü: 1408
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : alcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enoughalcohol will become famous soon enough

walla kardeşim bende 7 yıldır oynuyorum.çok emek verdim bazen gece gündüz durmadan oynadim.ama dediğin gibi 70 olduk np kastik bide baktik lvl sınırı yüksetilmis.bu isin sonu yokki.tamam bırakmaya çalişiyoruz ama knigt in boslugunu doldurcak bisey lasim.2 gündür int cafede counter oynuyorum ama nereye kadar.ewde oturmaklada zaman geçmiyor.ne yapalımki?bende artik oynamicam diyorum ama artik hayirlisi.

bende düşüncelerine katiliyorum ve destekliyorum ayrica konu için teşekkürler

BİR GÜN HERKEZ FENERLİ OLMASİN,
BİRAKİN O AYRİCALİK BİZE KALSİN :biggrin: :biggrin:

alcohol çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-18-2006, 04:37 PM   #8
Zafir_Host
Daimi Üye

Zafir_Host Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 289
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1838
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi : Zafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond repute

arkadaşlar knight online bırakan varsa sitenin bu bölümünde işi ne

BY Zafir_Host
Zafir_Host çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı