![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aaa. bura neresi?
- Dünya. - Ben daha önce görmemiştim. Nasıl bir yer? hadi gidip bakalım. - Okyanuslar var. Çok büyük sular. Aralarına kara parçaları serpiştirmişler sanki. Küçük denizler, göller, nehirler, ovalar, garip yükseltiler var. Yaklaştıkça görebiliyorsun. Ağaçlar var, yeşillikler içinde yerler, çiçekler var. Yollar, up uzun bitmek bilmeyen yollar. Her yerde birbirinden farklı binalar, siteler, gökdelenler var. İyice bak. Arabalar var, kuşlar, böcekler, yaşıyolar. Değişik değişik hayvanlar, İnsanlar var. Çeşit çeşit insan. hepsi bir toplumu oluşturuyorlar. Kırık kalpleri var, parçalanmış hayatları, matemleri var. göz yaşları, gülmeleri, eğlenceleri var. hayvanlara benziyen iç güdüleri var. Aşkları, sevgileri, haykırışları, ayrılıkları, üzüntüleri var. Zaman zaman ağlıyorlar. Yalnızlıklarına ağlıyorlar. Hepsi hata yapıyor, kimse kimsenin kıymetini bilmiyor... Doğup, büyüyüp, yaşlanıp en sonunda ölüyorlar. İşte o zaman herkes kıymet biliyor... İşte böyle bir yer... - gidelim burdanAaa. bura neresi? - Dünya. - Ben daha önce görmemiştim. Nasıl bir yer? hadi gidip bakalım. - Okyanuslar var. Çok büyük sular. Aralarına kara parçaları serpiştirmişler sanki. Küçük denizler, göller, nehirler, ovalar, garip yükseltiler var. Yaklaştıkça görebiliyorsun. Ağaçlar var, yeşillikler içinde yerler, çiçekler var. Yollar, up uzun bitmek bilmeyen yollar. Her yerde birbirinden farklı binalar, siteler, gökdelenler var. İyice bak. Arabalar var, kuşlar, böcekler, yaşıyolar. Değişik değişik hayvanlar, İnsanlar var. Çeşit çeşit insan. hepsi bir toplumu oluşturuyorlar. Kırık kalpleri var, parçalanmış hayatları, matemleri var. göz yaşları, gülmeleri, eğlenceleri var. hayvanlara benziyen iç güdüleri var. Aşkları, sevgileri, haykırışları, ayrılıkları, üzüntüleri var. Zaman zaman ağlıyorlar. Yalnızlıklarına ağlıyorlar. Hepsi hata yapıyor, kimse kimsenin kıymetini bilmiyor... Doğup, büyüyüp, yaşlanıp en sonunda ölüyorlar. İşte o zaman herkes kıymet biliyor... İşte böyle bir yer... - gidelim burdan! ! daha once acıldı dıye yazma sıl acıldıysa acılmadıysa tesekur et!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
10 TANEDE AMATÖR BURA ATİM İNCELEYİN Bİ BABALAR!!!hepsi 2010 | explosive27 | Türk Video | 0 | 02-21-2010 12:39 AM |
favori ülkeniz neresi | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 8 | 01-03-2009 02:51 PM |
Burası neresi ve ölüm aslında nedir | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-05-2008 03:21 PM |
bilin bakalım burası neresi | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-22-2006 08:19 PM |
OHAA!! Burasi neresi?? +18 | mugla1978 | Adult eski arşiv | 12 | 05-25-2006 12:30 AM |