![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3941
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() oNuR!+slm
oNuR!-slllmm huuu ? kadersizz+ne war?? oNuR!-allahın izni peygamberin kavliyle msninizi istemeye geldim kadersiz+.. oNuR!-wermessen kacırırıs kadersiz+yaa noluyo ya kimsin oNuR!-hadi msninden son bi kez bişi yaz bakalımm kadersiz+..... AlaınDelon +bak bu dosyayı al.. εگмεя-ok.. ne war bunda AlaınDelon +resimler fln war ! εگмεя-ok de benim virüs koruma dewreye girdi alınamıo AlaınDelon + ee sey yaa arkadas atmıstı bana da bu dosyayı way hacklemiş beni.... εگмεя-hmm.. ****.a_Rap+abi hacklediler ya alabilrmisin??? DeeRPaRtY-alırım, ama önce gizli sorunun cewabını söle baska türlü alınamıomus da [KooZ]+slm Silverday - slm [KooZ]+nbr Silverday -ii sen [KooZ]+Allah a şükür iyiyiz Silverday +ya arkadaş bi video gönderdi ben diyorum çok köüydü bi de sen baksan [KooZ]-iyi at hadi Silverday +hah ahha hacklendin [KooZ]-yoo virüs koruma devreye girdi +Hacklicem lan seni.. sülFiriK -Hade lan Bak simdi ben alıom şifre ni du !! + haah hha ben şaka yaptımdıı sülFiriK -hadi gülüm s..ktir git sövdürtme akşam akşam.. Cree -iyi geceler ivesa-iyi geceler,sen kimsin Cree -ben seni çok iyi tanıyorum ivesa-bak sen Cree -sana geleceğin hakkında bir sürü şey söyleyebilirim ivesa-öyle mi Cree-ama önce sen bana bir 250 kontür gönder bilgisayarını çökertmeyeyim ivesa-(Cevrimdısı) AsS@SsiN -slm Shoulder +slm AsS@SsiN -kimsiniz Shoulder +nicikimi oku AsS@SsiN -(nick:dikkat hackleneceksiniz) ahaa ! Shoulder -Yaa.. ! Aktuğ +Bana para Ver... cokcokcu-S.tir Lan.. Aktuğ +Bak MSN'ni HAcklerim.. cokcokcu-Hackle Lan.. Aktuğ +Ciddi Olamazsın..Bak HAckliyorum.. cokcokcu-Hackle..!!! Aktuğ +Bak son defa sölüyom cokcokcu-Hadiii.... Aktuğ +Yok Ya Vazgeçtim.. -Slm J@CK@L+a.s. -kimsin? J@CK@L+Smith sen? -Sanane J@CK@L+ei sitttr o zmn -Ne diyon sen hacklerim seni bak J@CK@L+Hade ya ei sen beni hackle ama hackleyemessen pc'ni uçururum.. -Tamam sen çık şimdi msn den bi daha girmeyi dene bakayım girebiliyor musun? J@CK@L+hedehödö@ cartcurt.com çevrimdışı... ... hedehödö@ cartcurt.com şimdi oturum açtı... J@CK@L+Eee hacklemiyomuydun noldu? bukızdanhackerfalanolmaz @hotmail.com (çevrimdışı) =] crazyboy_9999 +Wayy slm kanka ! -Ne kankası lan sen kmsn crazyboy_9999 +Artk kankayız senle yoksa.. -Yoksa.. crazyboy_9999 +Hacklerim nan seni bida titretemezsin kimsei hea.. -Ahaa Lem hackle hadi bekliom.. 2 saat sonra.. -Noldu nan.. crazyboy_9999 +....... -Alooo !! crazyboy_9999 +...... -Nan ! crazyboy_9999 +Ne war ? -Hackle hadi bekliom nen.. crazyboy_9999 +(Cevrimdışı) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2458
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2462
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() tşklerrr...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
geRçeK banKa diaLogLarı :D | mel_i_ke | Komik Şeyler | 4 | 01-20-2013 03:38 AM |
hack hayır(hack yapanların alıcağı cezalar okuyun)(+rep verirseniz sevinirim) | h.saruhan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 10:15 PM |
ateist ve tanrı dialogları | Darius | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-29-2006 10:07 PM |
Laila'da Kapı Dialogları | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 2 | 03-03-2006 04:15 AM |