![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3040
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ''ELİMİ TAHTAYA VURUYORUM TRAFİKTE KAZA YAPMADIM''
![]() Otomobil sporlarının bir numarası olan Formula’nın yıldızı Michael Schumacher, İstanbul Park Pisti’nde 2. kez yarışacaklarını ve artık bu pisti tanıdığını söyledi.Ünlü pilot, "Geçen yıl bizim için buradaki yarış kötü olmuştu, ama bu yıl bunu telafi edeceğiz" dedi. FERRARİ pilotu Schumacher, yarış esnasında duygularının sürekli değiştiğini belirterek, "Her zaman aynı duyguları yaşayamıyorum. Bazen duygusallaşıyorum. Bazen de heyecanlanıyorum. Yarışın gidişine göre duygularım değişiyor" diye konuştu. Renault’nun kullandığı süspansiyon sisteminin yasaklanması konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine Schumacher şöyle yanıt verdi: "Tabii burada bir karar alınmış. Saygı göstermekten başka bir çaremiz yok. Bizim de sezon başında arka kanat için bir çözümümüz vardı, ama bize kullanamazsınız dediler. Bu tür olaylar olabiliyor." Schumacher, trafikte hız yapmadığını belirtirken, "Normal trafikte o kadar hızlı giden bir aracım yok. Trafik çok önemli bir meseledir. Asıl olan kurallara uymaktır. Bizim için önemli olan nasıl araba kullandığımızı göstermek değil, güvenli araç kullanmaktır. Elimi tahtaya vuruyorum, hiç kaza yapmadım" yanıtını verdi. Michael Schumacher, futbolu yakından takip ettiği ve Türk futbolu hakkındaki düşünceleriyle ilgili soru karşısında da "Türk futbolu gerçekten bazı oyuncular ve eğitimciler sayesinde çok önem kazandı. Medyada da ciddi şekilde yer alıyor. Dünya Kupası’nda olmamasına üzüldüm. Ancak sporda bunlar olur. Başka bahara diyorum" dedi. Pilotlar sıralamasında 3. durumda bulunan Felipe Massa ise İstanbul Park Pisti’ni çok sevdiğini söyledi.
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 6 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16142
İtibar Gücü: 1399
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() süper bir adam doğrusu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 54 Thanked 35 Times in 20 Posts
Üye No: 3225
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() efsane kelimesinin içini tam dolduruyor bence
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kızınkini elliyor temizlik yapmadınmı kız diyor yapmadım oğlum tabi diyor | axe86 | Türk Video | 0 | 07-11-2009 08:50 AM |
türkiyedeki fuhuş sektörünü en iyi tanıdan video(ben hiç arkadan yapmadım valla) | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 02-17-2009 02:54 PM |
F1 pilotu kaza yaptı: Asıl kaza PC'nizde ! 23 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-23-2008 08:51 AM |
Alonso ve Schumacher başbaşa... | yunuss48 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 04:01 PM |
Köşk yorumu yapmadım / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2006 01:36 AM |