![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() >>KADIN- Bi saniye...
>>ERKEK- Söyle. >>KADIN- . . . . . . . . . . . . >>ERKEK- Söylesene! >>KEDIN- Acelen varsa söylemiyim. >>ERKEK- Acelem yok ama çıkıcam, söyle >>KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme. >>ERKEK- Ya niye üstüne geliyim. Bişey söylemiycek miydin? >>KADIN- Yok bişey yok. Ne söylicem ki sana? >>ERKEK- Yanlış anladım demek ki. Çıkıyom ben o zaman. >>KADIN- Çık sen, çık. Hep kaç! >>ERKEK- Yok kaçırmam otobüsü bugün. Bak daha onbeş dakka var. >>KADIN- Altında kalırsın inşallah! >>ERKEK- Ne? >>KADIN- Bişey söylicem demiştim. Ama beni dinliycek zamanın yok tabii. ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? >>KADIN- Git, tamam git! >>ERKEK- Hey allahım! Ben gene yanlış anladım o zaman. Söyle,dinliyom. KADIN- Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına. Söyle söyle diyip. ERKEK- Euzübillahiminnnn. . . >>KADIN- Ne? >>ERKEK- Yok bişey. Söylicen mi? >>KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyom.Arkadaşların özlemişlerdir seni. >>ERKEK- Hayatım, hergün görüyorlar beni. Niye özlesinler? >>KADIN- Özlerler. Onları can kulağıyla dinlersin çünkü. Nedense işe giderken çok neşeli oluyorsun. Ne bekliyorsa seni orda. >>ERKEK- Bi dolu iş bekliyo. Ne beklicek ki? >>KADIN- Biliyorum o işleri. İki ayaklı, boyalı, parfümlü işler. >>ERKEK- Yok artık, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba. >>KADIN- Evet bozuk. Sabahtan beri peşinden koşuyoruz, bişey söylicez diye. ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri. >>KADIN- Sorun da bu zaten. Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorum.Benim söz hakkım mı var bu evde? >>ERKEK- Güzel karıcım niye olmasın! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin. Konuşmaya da hakkım olmasın. Şu televizyon benden değerlidir bu evde. >>ERKEK- Yok artık o kadar da değil, iyice abarttın. Senin canın sıkkın anladım. >>KADIN- Ne? O kadar da değil mi? >>ERKEK- Değil tabii. >>KADIN- Yani ona yakın. Anladım. Avukata gidiyorum. >>ERKEK- Ne? - >>KADIN-Avukata gidiyorum. Bu iş biter. Hüüüüüüü! ! . . .. . >>ERKEK- Ya, ne dedim ki ben şimdi? >>KADIN- Allahım bi de soruyo. Hemen gidiyorum. >>ERKEK- Nereye? >>KADIN- Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum. >>ERKEK- Hey allahım. Her lafı k...dan anlamak zorunda mısın? >>KADIN- Oha! >>ERKEK- Hayır güzelim. Yani herşeyi yanlış anlıyorsun, onu söylüyorum. KADIN- Hayvan. >>ERKEK- Peki tamam. Ağzımdan kaçtı, özür dilerim. >>KADIN- Bir k...mız eksikti. >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur. Yüzüme kıç diyosan. >>ERKEK- Sustuuum. >>KADIN- Susma! >>ERKEK- Ne? . . . . Nası? >>KADIN- Susma! Bişey söyle, kaçma. Sus, konu kapansın. Git işine mutlu mutlu. Hayat devam etsin. Yok öyle. >>ERKEK- Tamaaam konuşalım. İşe gitmiyom o zaman. >>KADIN- Naaparsan yap. Ben gidiyorum. >>ERKEK- Nereye? >>KADIN- Odama. >>ERKEK- Eeeee? >>KADIN- Ne istiyorsun? >>ERKEK- Konuşmak. >>KADIN- Günaydıııın! >>ERKEK- Eveeet, heh he! >>KADIN- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >>ERKEK- Yaa dur! şaka yaptım. Ortam yumuşasın diye. Ağlama ya! >>KADIN- Hüüüüüü! . . . . Üzme sen kendini benim için. >>ERKEK- Kimin için üzcem, karım diil misin? >>KADIN- Olmaz olaydım. >>ERKEK- Tatlım. . . Büyütüyorsun ama. >>KADIN- Ne? >>ERKEK- Biraz abartmıyor musun? >>KADIN- Ben mi? >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . ! ? >>KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum. >>ERKEK- Ne? >>KADIN- Hemen eşyalarımı topluyorum. >>ERKEK- Saçmalama! >>KADIN- Bırak kolumu, bıraaak! Zorba herif. >>ERKEK- Tamam. Dokunmuyorum. Ama gitme, konuşalım. >>KADIN- Uzak dur! Polisi ararım. >>ERKEK- Yok artık. Hırsız mıyım ben? >>KADIN- Evet, hırsızsın. Hayatımı, yaşama sevincimi çaldın. >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >>KADIN- Söylicek bişey bulamadın. Dilini mi yuttun? >>ERKEK- Bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum. >>KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! >>ERKEK- Hayır ama. . . . . >>KADIN- Tamam. Kavga istiyosan, kavga ederiz. Noolcaksa olsun. >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . ! >>KADIN- Gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda.Evliliğimiz çatırdıyor. ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . ! >>KADIN- Sırıtma! Yemin ederim. Avukatı arıcam. >>ERKEK- İstersen ara ama. . . . . >>KADIN- Peki, hemen çeviriyorum. >>ERKEK- Nişantaşı'ndan gidelim. >>KADIN- Senin gelmene gerek yok. Ben taksiyle giderim. >>ERKEK- Ben de geliyim. Hem şu uzun deri cekete de bakarız. >>KADIN- Hııı? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? >>ERKEK- Ajandana not almışın bugün bana söylemek için. Orda gördüm. Şimdi aklıma geldi. >>KADIN- E. . evet. Şey! >>ERKEK- Ben de arayıp ayırttırdım. >>KADIN- İnanmıyorum. >>ERKEK- Giderken alırız. >>KADIN- Nereye? >>ERKEK- Avukata. >>KADIN- Eee. . . evet. >>ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata. Direk ceketi almaya gidelim. >>KADIN- Aaaa. . . eeeeee. . . . olur. >>ERKEK- Hayatım? >>KADIN- Efendim? >>ERKEK- Sen bana ne söylicektin? >>KADIN- Boşveeeer
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1664
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
|
![]() kadın milleti böyle kardeşim.
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() kadın işte:biggrin:
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
creamıng ile sılahsız kuveetler arasında gecen msn dıyalogları.. | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-20-2007 10:47 PM |
Balıklar arasında geçen dialoglar | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-19-2007 09:01 PM |
En Güçlü 100 Kadın arasında 2 Türk | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2007 10:08 PM |
bir ateistle geçen konuşma!!!süper!!! | temürmelik | Eskiler (Arşiv) | 9 | 09-21-2006 06:39 PM |
CARMELLA harika bir kadın !! BAKMADAN GECEN COK SEY KAYBEDER... ARKADAŞLAR!!! | RoStWell | Adult eski arşiv | 10 | 03-09-2006 09:26 PM |