![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1799
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() aha parayı buldum lan
+ o benim kaybettiğim para lan geri ver - hadi ordan lan bunu daha yeni keşfettim ben + ---------------------------- - sayın lidya halkı uzun çalışmalarımız sonucunda söz verdiğimiz gibi parayı bulduk halk : peki ne işe yarayacak kralım - artık her şey paralı olacak yol su elektrik ekmek vs vs... halk : kral eben varmı abi benim canım sıkıldı hadi bişiler bulalım - ne bulcaz lan - ne bilim abi parayı bulalım mesela... - bigit ya parayı kim kaybetmişte biz buluyoz ------------------------------------------------------------ allah rızası için bi ekmek parası - paramı o ne lan - ya bırak gözünün yağını yiyim, ayak yapma.dün para diye bişi icat etmişiniz - -ya düşündüm de arkadaşlar düğünlerde hep tekerlek , tas, kova filan topluyoz bu tür hediyeleri çok yobazca + ee napalım - onların yerine başka bişey verelim yükte hafif paha da ağır olsun + paha mı ? ++ hayır pata dedi +++ hayır hayır para dedi herkes birden : evet para dedi Lidya'lı Uyanık: - Ver bi koyun Çoban: - Karşılığında 2 çuval buğday isterim Lidya'lı Uyanık: - Buğday yok, bu var, al bakalım ... Çoban: - Ne lan bu? Lidya'lı Uyanık: - Paraaa Çoban: - Ne işe yarar bu ? Lidya'lı Uyanık: - Bununla gidip istediğini alabiliyosun, ben buldum ... Çoban: - Eh o zaman ver o parayı, al bunu Lidya'lı Uyanık: - Bu ne lan Çoban: - Bozuk para ... onu da ben buldum kral:olüm vezir altınları saymaktan anam ağladı,böyle elime alıp çöğüre çöğüre sayabileceğim bişi olmalı. vezir: kralım çöğüre çöğüre deyince aklıma kuzu çevirmeden başka bişi gelmiyo kral: evveeeeeeeeet kuzu derisi... vezir: kral:memlekette ne kadar kuzu varsa tez getirilsin (MÖÖÖ IV 185 KUZU KATLİAMI) olm parayi buldum -o ne be -guzel soru -parayi buldum kizlar -kiz otur oturdugun yerde ne parasi basina dert mi alcan taktin basariya -siz oturun ben cocuk da yaparim kariyerde -parayi buldum yetisin yetisin -e tamam hepimiz bunu evde yapalim zengin olalim -parayi buldum cabuk yetisin -niye cabuk kaciyomu -harcarim olm - de get yeni bişey buldum abi + paraysa o bulundu - bilmem ki bak bi + haa evet bu para dün bizim recai bulmuştu - peki abi olm parayı bulduk sonunda + nerdeymiş - ablam dolaba saklamış yorganın altına + cinaslı diyalog oldu - abi parayi buldum baaaaak -olm para dedigin nedir ki elinin kiri git cabuk yika ellerini yemek hazir _parayı bulduummm _dan dan dan.... _nie vurdun len herifi??? _parayı almak için +bak len bak.. parayi buldum.. -ne lan bu.. +bak simdik abi.. eskiden 2 koyun verip 3 cuval bugday aliyoduk ya.. simdik 3 cuval bugday icin para vericez.. elimizdeki koyunuda baskalarina verince para alicaz.. buna da ticaret diycez.. -nasil yani.. ne gibi getirisi olucak bunun bize? +ne biliyim kolaylik olur belki diye dusundum.. neyse sktret.. bi sigara versene.. +abi bak ne buldum -aaa para.. +hasktrr.. +abi parayi buldum -sahte lan bu.. baksana.. ehiehi.. keklemisler seni.. (Tarihin ilk sahte paracıları) -çok para lazım çok.. -olum parayı biz bulduk istediğimiz kadar çoğaltırız abi parayı buldum parayı -parada ne lan -para abi para harbi para ne abi ya -de get lan manyak paraymış git inekleri otlat hadi lidya! lidya! - efendim abuzittin... - bak ne buldum lidya.. alış verişte çığır açacak bir şey bu.. - reklam yapma da söyle abuzittin.. - parayı buldum lidya.. - aferin abuzittin... iyi bok yedin... - hııı!! nan.. ne o elindeki.. - hiiiiççç.. - söylesene olm.. - bilmem... bi dilencinin önündeydi.. ben de merak edip aldım... hoşuma gitti... - saalak... saalak... - niye ki yaaa? - aldığın para diye değerli bişey.. çok az insanda var.. yeni bulunmuş.. - ee.. bi taneside bende.. ne güzel işte... - ama önünden parayı aldığın dilenci, sivil poooliiss... - zıçtık... Lidya Kralı: Evet sevgili halkım, her şey sizin için, halka hizmet hakka hizmettir ilkesinden yola çıkarak uzun araştırmalar sonucu parayı bulmuş bulunmaktayız. Lidya vatandaşları: Ya bi si.tirsin gitsin Allah aşkına, elalemin hödük Mısırlıları piramitleri yaptılar, hiyeroglifi buldular, nerdeyse uzaya çıkacaklar, sen hala orda paradan bahsediyon. Halkımız da çok bilişsiz ama, şunun gibileri başa getiriyoruz. parayı bulduuuum + ben de kredi kartını buldum... hadi canım başka kapıya - yapma yav - parayı buldum + ee napalım... - artık bunla alış veriş yapıcaksınız. koyunu vericeksin parayı alıcaksın + hmmm peki vermezsem koyunu - o zaman borca giriyosun sanırım + o ne nan... - bilmiyorum daha bulmamıştım onu + yıkıl karşımdan bi daha böle abzürt şeylerle gelme karşıma... kim ister ki bu parayı nan - ahaa parayı buldum valla buldum oleeey yippu yaşasıııın!! tak tak tak -kim o? -vergi müfettişi -öyle mi hoş geldiniiz (sktir kim kurdu lan burayı? yakarım her yeri allama romayı da yakarım * parayı buldum - ********im ben düşünmüştüm olm parayı icat ettim nan! - ha yaşa be abi, biraz borç versene bana!.. * Ne düşünüyon öölee? - Parayı buldum da.. * eeee ???? - Karar veremiyorum altın mı alsam, dolara mı yatırsam ??? * Yuh!!! Baaaak parayı buldum, * Boşver sen onu yaaa, kredi kartım var.. * Bak parayı buldum.. * Ver bakiim sahte mi?? türk: abi borç wersene lidyalı: parayı kim kaybetmişte ben bulayım türk : siktir lenn lidyalılar arasında geçen konuşma : napolyonun dediği gibi para para para - o kim :kim kim -nopolyon kim? : bilmiyom ama çok güzel sölemişş
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım ıcın tskler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1743
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağol $$$$$$
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 24 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17456
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() saol dostum eline saglık
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 25 Thanked 32 Times in 13 Posts
Üye No: 7710
İtibar Gücü: 1534
Rep Puanı : 1610
Rep Derecesi :
|
![]() Teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 31 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16297
İtibar Gücü: 1395
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() saoasın
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2469
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PKK'ya Eylem Öncesi ve Sonrası Para | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 01:05 PM |
Balıklar arasında geçen dialoglar | sonnnefes | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-19-2007 09:01 PM |
Ateş'in keşfi (02.04.2007) | iktisat_58 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-02-2007 12:31 PM |
Japonların son keşfi: Elektronik burun | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-14-2006 08:24 PM |
Enteresan Dialoglar. | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-08-2006 11:49 PM |