![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3960
İtibar Gücü: 1467
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşlar program açtığımızda görev çubuğunda açtığımız program görünür...
ben bu programın çubukta görünmemesini istiyorum ama daha sonra o programa geçiş yapabilmeliyim...mesela Alt+Tab yaptım fire fow programına geçtim full screen program olmadığı için görev çubuğunu görebiliyorum ama bunun yanında daha önce windows media playerdaydım ve onun görev çubuunda görünmesini istemiyorum ama tekrar alt tab yaptıımda veya başka bir yöntemle tekrar o programa geçiş yapabilme istiyorum var mı böyle bir imkan?
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2206
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bildiğim kadarıyla yok sadece medyaplayerde görev çubuğunda simge yerine kendisi olabiliyor
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18354
İtibar Gücü: 1378
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Söylediklerinden anlayabildiğim kadarıyla senin işini görecek bi proğram var. Süper bişey ben kullanıyorum. değişik özellikleri de var. Proğramın adı "Don't panic" forumda olması lazım aratırsan bulursun. bulamazsan google a yaz kesin çıkıyor. Kısaca nasıl kullanıldığını da yazayım: proğramı kur, kullanmak istediğinde kısayoluna çift tıklayıp aktif etmelisin saatin yanına iconu gelmeli, daha sonra gizlemek istediğin şeyi aç, kurarken veya sonra senin belirleyeceğin tuş veya tuşlarla aktif herşeyi gizle. onların üzerine görünmesinde sakınca olmayan pencereler açabilirsin. tekrar geri getirmek için yine senin belirleyeceğin tuş veya tuşlarla geri getirebilirsin.
Umarım çok karıştırmamışımdır. Kolay gelsin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kadın azmış aranıyor adam ne yapsın görev tabiki görev başına | nighthunterr | Adult eski arşiv | 1 | 01-21-2009 03:00 AM |
Uygulama (Görev) Çubuğu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2008 06:17 PM |
Yakıt ölçme çubuğu: | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2007 04:40 PM |
İtici çubuğu: | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2007 09:28 AM |
Barış çubuğu | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2007 02:02 PM |