![]() |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3939
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadin: Ben olursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin?
Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !! Kadin: Neden?? Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!?? Adam : Oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor. Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim. Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle)Evlenirsin.. Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin? Adam : Baska nerde yatilabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur. Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....?? Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara... Kadin: ......................? !!! Adam : Haadiiii beee................!!! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadınların Erkeklerin Ağzından Laf Alma Yöntemi.. | esrarengiz | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-04-2007 10:30 PM |
Kadınların Erkeklerin Ağzından Laf Alma Yöntemi.. | esrarengiz | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-06-2007 01:06 PM |
bir erkeğin ağzından laf böle alınır | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 11:44 PM |
Ekran Görüntüsü(SS)Nasıl Alınır-Resimleri nasıl upload edebilirim?Burda | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 5 | 10-09-2006 03:33 PM |
erkeklerin ağzından yemek tarifleri | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-22-2006 12:23 PM |